Cu ce bărbat s-a iubit Răzvan Botezatu: ”Raluca Dumitru m-a acoperit atunci”

Publicat: 30/01/2019 | 08:38

Răzvan Botezatu a avut curajul să se confeseze, indiferent că va fi judecat de unii oameni și a recunoscut că este gay. După această dezvăluire, fostul prezentator a povestit despre bărbatul cu care s-a iubit, dar și faptul că Raluca Dumitru a fost cea care îl “acoperea“.

În urmă cu câțiva ani, a mers în concediu alături de Raluca Dumitru, în Turcia, la un hotel de lux. Doar că acolo era și iubitul acestuia, un belgian. Eram cu un belgian, de culoare. Ne înțelegeam bine, ne-am distrat de minune în vacanța aceea, cu el și cu Raluca. raluca m-a acoperit atunci, cred că nu bănuia nimeni ce a fost de fapt. De belgian m-am despărțit cu ceva vreme în urmă, dar am rămas în relații bune”, a povestit Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Avea umor, ne înețelegeam bine, dar era foarte relaxat când venea vorba să își recunoască orientarea sexuală. El recunoscuse de multă vreme, dar, oricum, străinii sunt mult mai deschiși la această idee, nu te privește nimeni altfel dacă ești gay, a mai spus Botezatu.

A recunoscut că este gay: „Sunt liber să iubesc pe cine vreau eu”

Răzvan Botezatu este decis să și lupte pentru ca oamenii care au alte înclinații sexuale față de majoritate să fie acceptați în societate, așa cum ar fi și normal. Vreau să aflați asta de la mine și nu din alte părți! Unii dintre voi ar putea spune: „Și ce este nou?”. Alții s-ar putea să nu fi știut sau să nu „suspecteze”. Poate vă veți întreba: trebuie încă să menționezi sexualitatea în 2019? Cred că da! Sigur, în anii trecuți s-au întâmplat multe în ceea ce privește acceptarea, dar suntem încă departe de normal. Aceste cuvinte nu ar trebui să se refere la propria mea ieșire personală, ci la cât de important este să înțelegem oameni care sunt diferiți de noi și luându-ne ca fiind diferiți de la sine înțeles, a mărturisit pentru Wowbiz.ro, Răzvan Botezatu.

Citește și...