Cu ce se ocupă Anemona, ex-A.S.I.A., după ce trupa s-a destrămat! Anca Neacșu: “E mai retrasă, în sensul că…”

Publicat: 04/12/2018 | 11:10

La scurt timp după ce A.S.I.A. s-a destrămat în 2006, Anemona Niculescu, una dintre membrele formației, a intrat într-un con de umbră. Deși s-a dedicat teatrului și filmului, artista a evitat să mai apară pe micile ecrane. Astăzi, Anca Neacșu, una dintre fostele colege de trupă, a făcut câteva dezvăluiri despre ea… destul de discrete.

Prezentă în platoul de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani” în cadrul ediției de astăzi, Anca Neacșu a vorbit despre cum își va petrece ultimele zile din an, pe care le are pline de spectacole. La un moment dat, frumoasa blondină a vorbit despre fostele colege de trupă. Despre toate a avut doar cuvinte de laudă, iar despre Anemona Niculescu a subliniat că preferă să stea departe de lumea mondenă… preferând să se dedice mai mult proiectelor în care e implicată: teatru, film, colaborări cu unii dintre artiștii de la noi, dar mai ales familiei – cântăreața are un fiu, care are cinci anișori.

“E bine, știu că este în România, București. Ea e mai retrasă, în sensul că nu a mai apărut pe la TV. Dar, din câte știu apare în filme. E romantică și cu foarte mult simț. (…). Ne mai sunăm din când în când, vorbim”, a declarat Anca Neacșu în cadrul matinalului de la Antena 1.

Mai mult, Anemona, ex-A.S.I.A., este profesoară la o universitate privată și, potrivit unui pagini de Facebook care se numește “Body, Mind, Soul Revolution by Anemona Niculescu”, ea oferă servicii de sănătate alternativă și holistică.

Anca Neacșu, ex-A.S.I.A., challenge incredibil la matinalul de la Antena 1

După interviu, Răzvan Simion și Dani Oțil  i-au dat cântăreței un challenge: să umple o ceașcă goală cu ceaiul dintr-un ibric, dar nu oricum! Trebuia să sufle în ceainic cu atât de multă putere, încât lichidul să iasă afară și să ajungă în ceașcă. Vedetei i s-a alăturat iubitul Lidiei Buble, care s-a descurcat de minune. Anca Neacșu a renunțat, pentru că era destul de complicat și… risca să se murdărească și, potrivit mărturisirilor sale, mai are câteva invitații de onorat în cursul acestei zile și nu are timp să se schimbe de ținuta sexy și provocatoare pe care a purtat-o.

Telespectatorii s-au amuzat copios, mai ales Dani Oțil care a făcut publică înregistrarea pe Instagram Stories.

Anca Neacșu și Răzvan Simion, în timpul challenge-ului cu ceainicul. Sursa foto: captură Antena 1

În vara acestui an, Anemona Niculescu a acceptat să ofere un interviu în care a dezvăluit cum este viața ei după trupa A.S.I.A.

“Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu. Anul trecut am predat şi canto. Voi juca într-un film serial, al cărui scenariu tocmai l-am terminat de citit şi despre care vă pot spune că este minunat şi că promovează România, tradiţia şi valorile româneşti, fiind un periplu prin ultimii 2000 de ani de istorie, de la Decebal încoace, fiind un prilej de a arăta frumuseţile României şi resursele ei minunate. Filmul aduce în prim plan grija pentru mediul înconjurător, educaţia, inteligenţa emoţională, idealurile înalte, idea de unitate şi multe altele, pe care prefer să nu le divulg încă.

Cânt în fiecare zi cu băieţelul meu (n.r.: în vârstă de 5 ani), căruia m-am dedicat în ultimii ani. Şi nu numai în casă, ci şi în maşină, pe stradă, la joacă, peste tot. Mă bucur să constat că are ureche muzicală şi cântă cu mare plăcere. Acum repetă la nesfârşit «Vals»-ul lui Smiley.

Am terminat de scris o carte, după lucrarea mea de cercetare pentru doctorat, cu titlul: «Actorul, profilul psihologic şi profesional», care va avea lansarea anul viitor.

După ce am plecat din trupa «A.S.I.A.», am colaborat cu mai mulţi artişti şi iubitori de artă, printre care formaţia Provincialii («Noaptea pe covor»), Flying Charm, DMS («Cumva, Cândva»)”, a declarat Anemona Niculescu, ex-A.S.I.A., în cadrul unui interviu oferit la mijlocul lunii august pentru click.ro.

Anemona Niculescu și Liliana Pană în telenovela “Secretul Mariei”. Sursa foto: Facebook
Citește și...