Cu ce se ocupă Cristina Cioran după ce a plecat de la Acces Direct: ”Zic să nu stăm și am plecat să…”

Autor: A.N.
Publicat: 18/09/2019 | 16:44

Am aflat cu ce se ocupă Cristina Cioran după ce a plecat de la Acces Direct. Vedeta a apăsat butonul de ”pauză” în plan profesional, și-a făcut bagajele și a plecat într-o vacanță binemeritată.

După ce Simona Gherghe a intrat în concediu de maternitate, Cristina Cioran i-a luat locul. Vedeta a stat la cârma emisiunii pentru o perioadă de timp, iar apoi a fost înlocuită de Mirela Vaida Boureanu. Așa că, acum, Cristina Cioran profită de timpul liber și a mers într-o vacanță, cu iubitul ei. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA CIORAN A PLÂNS ÎN DIRECT, DUPĂ CE A CITIT STENOGRAMA CONVORBIRII DINTRE ALEXANDRA ȘI OPERATORII DE LA 112)

Cei doi au ales să se bucure de momente prețioase în Grecia. Cristina Cioran le-a arătat fanilor imagini de pe tărâmul grecesc și le-a povestit experiența avută.

Aventura noastră în Skiathos a început cu în zbor super de o oră, o aterizare extraordinară pe o pistă super scurtă care începe chiar din mare! Superba insulă parcă ne-a așteptat pe noi exploratorii veseli! Am ajuns în frumosul hotel, chiar pe malul mării! Zic să nu stăm și am plecat să explorăm insula. Koukounaries Beach Skiathos prima oprire, mănăstirea Evaggelistria Monastery Skiathos a două oprire.

M-a impresionat foarte tare respectul pe care îl au cei de aici pentru natură, plante aromatice, măsline! Am mâncat la Lapiscine în Skiathos și după un somnic am vizitat Kastro, un loc super, un loc de unde poți vedea Marea Egee cât e ea de mare”, a scris Cristina Cioran pe Instagram. (VEZI ȘI: EXCLUSIV! CÂT DE UȘOR SE FAC, DE FAPT, BANII ÎN INDUSTRIA DE VIDEOCHAT? AFLAȚI DETALII ȘI CULISE DIRECT DE LA LIDERII ACESTEI INDUSTRII DE DIVERTISMENT DIN ROMÂNIA ȘI DIN LUME!)

Citește și...