Cu cine a venit la braț Victor Slav la un eveniment monden: „Sunteți superbi!”

Publicat: 01/11/2018 | 10:41
Cu cine a venit la braț Victor Slav la un eveniment monden: „Sunteți superbi!”

Victor Slav s-a aflat zilele acestea la Cluj, alături de colegii lui de la Kanal D, unde au luat parte la Gala Premiilor de Excelență 2018. Prezentatorul s-a pozat la braț cu Ilinca Vandici, dar și de Cătălin Cazacu, colegul său de la „Vulturii de noapte”. 

Victor Slav a publicat imaginea pe rețelele de socializare, iar fanii au sărit cu complimente. „Sunteți superbi!”, „Sunteți tare frumoși toți și eleganți!”, O seară frumoasă”, au comentat fanii vedetelor de la Kanal D. Evenimentul Premiile de Excelență a avut loc pe 26 octombrie,  la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca.

Victor Slav are o nouă iubită?

La aproximativ patru luni după ce s-a despărțit de mama fetiței lui, Bianca Drăgușanu, prezentatorul de la Kanal D pare că este mai hotărât ca oricând să-și refacă viața sentimentală. După mai bine de patru luni de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Recent, o tânără domnișoară blondă, l-ar fi prins în mrejele iubirii pe celebrul bărbat. Zilele trecute,Victor Slav a fost fermecat de formele bine definite ale unui animatoare, ce seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu, dintr-un renumit club din Sibiu, acolo unde a petrecut alături de bunul său prieten Bogdan Vlădău. (Vezi AICI imagini cu cei doi)

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo.

La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”.