Cu cine s-a iubit “eroina” de la Mondiale, Cristina Neagu! E fotbalist in Liga a 2-a, a condus beat si a primit 1 an de inchisoare

Publicat: 18/12/2015 | 15:59
Cu cine s-a iubit “eroina” de la Mondiale, Cristina Neagu! E fotbalist in Liga a 2-a, a condus beat si a primit 1 an de inchisoare

Cea mai in forma jucatoare a Romaniei de la Campionatul Mondial de Handbal care are loc in aceste zile in Danemarca are o poveste de viata de-a dreptul fascinanta.

Miercuri seara, Cristina a marcat 15 goluri in sfertul de finala cu tara gazda, Danemarca, reusind – nu neaparat de una singura, ci ajutata de ambitioasele ei colege – sa traga dupa ea echipa nationala in semifinalele Mondialului de handbal.

cristina neagu

Desemnata in 2010 cea mai buna jucatoare a planetei, bucuresteanca este foarte aproape de a repeta aceasta performanta uluitoare anul acesta. Iar in spatele succesului ei se ascunde multa perseverenta, munca, dar si cateva sacrificii. In special in ceea ce priveste viata amoroasa.

cristina neagu

De ceva vreme, Cristina Neagu este singura. S-a iubit, din 2008 pana in 2012, cu Dacian Vizitiu, fratele colegei ei de la Oltchim si de la „nationala” – la vremea respectiva -, Patricia Vizitiu, cea care, de altfel avea sa ii devina si cea mai buna prietena.

cristina neagu

Dacian este si el sportiv, practicand fotbalul. Ce-i drept, tanarul – care are 28 de ani, cu un an mai in varsta decat Cristina – are fotbalul in sange, fiind fiul lui Dumitru Vizitiu, unul dintre jucatorii de legenda ai Jiului Petrosani. De altfel, „Daci”, asa cum obisnuia sa il alinte handbalista, a inceput fotbalul la Universitatea Petrosani, in diviza de patra, facand mai apoi pasul spre Liga a II-a, unde a imbracat tricoul echipei FC Olcthim si, actualmente, pe cel al gruparii CSM Ramnicu Valcea.

„Cristina e o romantica incurabila”

Dacian Vizitiu a vorbit in dese randuri despre relatia cu Cristina Neagu, marturisind ca handbalista este o romantica incurabila.

cristina neagu

E comunicativa, vorbareata, glumeata si are un suflet de aur. E romantica? Da, este. Ii plac mult florile. Adora trandafirii. Este o romantica incurabila„, spunea Dacian la vremea respectiva.

A primit un an de inchisoare!

Inainte de a se cupla cu faimoasa handbalista „tricolora”, Dacian a avut mari probleme cu legea, fiind prins conducand in stare de ebrietate si condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

cristina neagu

Solutia pe scurt: Condamna pe inculpatul VIZITIU DACIAN, la: – 1 (un) an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand in sange o imbibatie alcoolica de peste 0,80 mg/l alcool pur in sange prev. si ped. de art. 87 alin.1 din OUG 195/2002. (..) In baza art. 191 c.pr. pen. obliga inculpatul la 150 lei cheltuieli judiciare catre stat„, se arata in decizia magistratilor Judecatoriei Petrosani, pronuntata pe data de 6 mai 2008.

Mama ei este pensionara, tatal taximetrist

„Eroina” nationalei Romaniei are doua surori mai mari, Ioana si Adriana. Pentru ca in timpul sezonului nu prea are vreme sa se vada cu ele, Cristina le viziteaza cat se poate de des atunci cand se afla in pauza competitionala. Atat pe Ioana, care locuieste in Bucuresti, cat si pe Adriana, care este stabilita in Spania.

cristina neagu

„Messi” a handbalului romanesc provine dint-o familie modesta, din cartierul bucurestean Ghencea. Mama ei, Vasilica, a lucrat intr-o fabrica de paine si acum este pensionara, iar tatal, Constantin, este taximetrist la una dintre principalele companii din Capitala.

Claudiu Stan

Citește și...