Cu siguranță nu va fi pe placul lui Gigi Becali » Gică Hagi: „CFR Cluj trebuie desemnată campioană!”

Autor:
Publicat: 10/04/2020 | 10:27
Cu siguranță nu va fi pe placul lui Gigi Becali » Gică Hagi: „CFR Cluj trebuie desemnată campioană!”

Gheorghe Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța, s-a pronunțat vis-a-vis de scenariile care circulă privind reluarea Ligii 1.

„Regele” crede că din punctul său de vedere această ediție 2019-2020 a Ligii 1 este o cauză pierdută și ar trebui ca toți oficialii să se gândească la campionatul viitor pentru a nu-l compromite. Gică Hagi crede totodată că acest sezon al Ligii 1 ar trebui „înghețat”, să nu retrogradreze nicio echipă, iar CFR Cluj, formație pregătită de Dan Petrescu, să fie desemnată campioană.

„Nu sunt cadru medical să știu cât de gravă e problema. Sunt depășit de situație. A ști cât de grav este în Europa și în lume, însemnă a da niște verdicte. Pentru mine, e mai important sezonul care vine. Sezonul care se termină, să se termine așa cum e! Să vină și cele din B, să se ia de la zero, pentru că e criză. Preocuparea noastră e cum să ne organizăm de la anul încolo. Nu acum. Mai contează sfârșitul de campionat când în fața noastră pericolul e sănătatea? Am auzit că ar trebui să se joace fără spectatori! Cum să joci fără spectatori? Pentru ce te duci? Aia e miuță. Fără spectatori e comedie”, a declarat Gică Hagi, managerul general al Viitorului pentru cei de la Telekom Sport.

Reacția lui Gică Hagi vine la puțin timp după ce Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat pentru luni o videoconferință cu toate cluburile din Liga 1, ședință în cadrul căruia se vor avansa variantele luate în calcul pentru finalizarea sezonului competițional 2020-2021 a Ligii 1.