Cui i-a lăsat, de fapt, Aurelian Preda toată averea sa. Ana Maria nu este inclusă în testamentul ”secret”

Autor:
Publicat: 04/11/2019 | 19:23

Cui i-a lăsat, de fapt, Aurelian Preda toată averea sa. Ana Maria nu este inclusă în testamentul ”secret”.

Plângerea penală depusă de Ana Maria Preda împotriva cântărețului Nicușor Iordan pentru abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă nu a rămas fără ecou. Procurorii au analizat probele depuse la dosar și au constatat că există indicii care să confirme cel puțin o parte dintre aceste acuzații.

Povestea scoate în prim-plan și un testament secret, pe care Aurelian Preda l-ar fi făcut în urmă cu mulți ani chiar pe numele nașei, „Satana de la Roma”. (NU RATA: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA PRETINDE CĂ A ABUZAT-O. CE S-A ÎNTÂMPLAT CHIAR ÎN NOAPTEA DE DINAINTEA ÎNMORMÂNTĂRII)

”-Dacă el era iubit cu Aurelian Preda, parcă prin 1996 nu v-a făcut dvs. un testament?
  -Mie, testament, cine?
  -Aurelian Preda.
  -Păi, ce mi-a lăsat, milioane de euro?
  -V-a lăsat în testament ceea ce avea el atunci.
  -Păi, nu avea nimic! N-a avut niciodată nimic, zero bolovani.
  -De ce evitați faptul că v-a lăsat un testament dvs.?
  -Păi, unde e, că vreau să-l văd.”, a fost discuția între Luis Lazarus și Meri Stipo la CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Cui i-a rămas toată averea

Un testament misterios despre care nici Ana Maria nu știe nimic. Ce a moștenit Ana e un apartament și ratele acestuia, într-un testament făcut de Aurelian Preda pe patul de moarte. Averea artistului ar fi ajuns în mâinile celei supranumite Satana de la Roma, nașa din Italia despre care s-a spus că i-ar fi fost și soție, în ciuda faptului că ea a negat existența vreunui testament. (CITEȘTE ȘI: DECLARAȚII ȘOCANTE ALE FIICEI LUI AURELIAN PREDA: “ERAM BOLNAVĂ (…) A ÎNTREȚINUT UN ACT SEXUAL CU MINE!” CUM S-A ÎNTÂMPLAT)
”Subsemnatul PREDA AURELIAN ION, domiciliat în Pitești, jud. Argeș, dispun pentru cazul încetării mele din viață următoarele: Las d-nei MARIA, domiciliată în … să stăpânească în deplină proprietate și posesie întreaga mea avere mobilă și imobilă ce se va găsi în patrimoniul meu la încetarea mea din viață. Arăt că mi s-au adus la cunoștință dispozițiile art. 841 și următoarele din Codul Civil cu privire la rezerva legală și cotitatea disponibilă. În situația în care la data decesului meu, legatara Maria nu mai este în viață, dispun ca toată averea mea mobilă și imobilă ce se va găsi în patrimoniul meu, să fie stăpânită în deplină proprietate și posesie de ANDREEA (n.r. fiica Mariei), domiciliată în jud. Argeș. Redactat, dactilografiat și autentificat în 3 exemplare astăzi 25.11. 1997, BIROUL NOTARULUI PUBLIC … din care mi s-au eliberat 2 exemplare”, este testamentul lăsat de Aurelian Preda, conform ”Acces Direct”.