Culisele unui divort premeditat! Cum a fost filmata Oana Cuzino si unde si-a cautat refugiu dupa 12 ani de casatorie!

Publicat: 13/09/2014 | 00:47

Cea mai frumoasa dintre prezentatoarele TV, Oana Cuzino, si-a pregatit inca din aceasta vara “iesirea” din casnicia cu Yohav Stern. Paparazzi “Cancan” au surprins-o intr-una din zile intr-o vizita pe care realizatoarea TV a facut-o intr-un apartament

Oana si-a luat fiica, in varsta de 12 ani, cu ea, chiar daca stia ca urmeaza sa mearga intr-o locatie unde avea sa rezolve chestiuni administrative.

Oana, fiica ei si catelul au pornit impreuna catre apartament
Oana, fiica ei si catelul au pornit impreuna catre apartament

 

Dupa ce au parcat SUV-ul pe trotuar, din masina a iesit mai intai fiica Oanei, apoi catelul familiei, dornic de joaca. Animalul a sarit de cateva ori vesel in jurul Oanei, iar apoi fiica prezentatoarei l-a dus de lesa la o mica plimbare, cat timp Oana a facut curat pe bancheta din spate a autoturismului.

Catelul a sarit de bucurie tocmai pe Oana
Catelul a sarit de bucurie tocmai pe Oana

 

Pentru a sterge urmele lasate de simpaticul animal, care n-a mai avut rabdare sa iasa la plimbare, Oana Cuzinoa a folosit un servetel, pe care, din lipsa unui cos de gunoi, l-a aruncat peste gard, dar nu inainte de a se uita in stanga si-n dreapta, ca nu cumva cineva sa-i vada gestul “reprobabil”.

Prezentatoarea a asigurat masina inainte de a intra in vila
Prezentatoarea a asigurat masina inainte de a intra in vila

Se preocupa de mutare

Intre timp, s-a intors si Naomi cu patrupedul si impreuna au intrat in apartamentul din vila, unde au zabovit cateva zeci de minute. Apartamentul cu pricina face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, iar surse apropiate familiei sustin ca aceasta ar putea fi locatia in care Oana Cuzino ar avea sa locuiasca dupa divortul de Yohav Stern.

Oana Cuzino nu a ascuns faptul ca exista probleme in casnicia ei cu omul de afaceri israelian, semn ca nu s-a ferit sa-si ia fiica cu ea, pentru a-i arata, cel mai probabil, unde va locui.

Aceasta ar putea fi viitoarea locatie a Oanei Cuzino
Aceasta ar putea fi viitoarea locatie a Oanei Cuzino

Unul a cerut divortul, altul partajul

Oana Cuzino a depus actele de divort la judecatoria Buftea, pe 4 august, solicitand magistratilor sa dispuna separarea legala de sotul ei, israelianul Yoav Shtern. In replica, acesta a cerut partajul, chemand-o in judecata pe Oana Cuzino la Judecatoria Sectorului 1, pe data de 2 septembrie. Nici una din instantele de judecata bnu a fixat inca primul termen.

 

CITESTE SI:BOMBA! Oana Cuzino si sotul ei au DIVORTAT in secret! Israelianul vrea sa obtina partajul cat mai repede

PRIMA reactie a Oanei Cuzino despre divortul de sotul ei, Yoav: „Am hotarat …” Ce zice de fiica lor

(M.N.)