Cuplu-bombă în showbiz! Culiță Sterp și Plușica de la Kanal D sunt împreună

Publicat: 12/08/2019 | 09:53
Cuplu-bombă în showbiz! Culiță Sterp și Plușica de la Kanal D sunt împreună

Culiță Sterp nu stă degeaba, de când a divorțat de Carmen de la Sălciua! Din ce vorbește lumea mondenă, fostul soț al cântăreței de muzică populară ar avea o relație cu Plușica, de la ”Puterea Dragostei”.

După perioada de tatonare, cei doi au decis să nu se mai ascundă, cel puțin asta se poate deduce, după ce au ieșit într-un club. Cei doi și-au făcut de cap, alături de o gașcă întreagă, din care nu a lipsit Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” sau sora lui Culiță Sterp, Ileana, cu iubitul ei. Potrivit wowbiz.ro, între ei nu mai există… tatonări, Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp dând frâu liber sentimentelor pe care le au unul față de celălalt.

”Chiar dacă nu s-au sărutat de față cu toată lumea, Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță au dat de înțeles tuturor că sunt împreună. De altfel, mai tot timpul au stat lipiți unul de celălalt, se atingeau ”ca din întâmplare”, iar privirile și vorbele pe care le schimbau au fost suficient de clare pentru toți cei de față: sunt împreună. Sunt la început, de aceea nici nu își asumă relația, pentru amândoi e mai bine să pară singuri, să fie ”abordabili”, dar între ei este, la modul cel mai clar, ceva. De altfel, ei tot încercau să rămână singuri, să stea între patru ochi, iar din postările de pe conturile lor de socializare își dă oricine seama că au o relație. Oricum, noaptea, sau, mă rog, dimineața, după club, au rămas doar ei doi”, a spus un apropiat al celor doi.

„Este o fată foarte faină, foarte de treabă, este ca un bebeluș, zici că are 15 ani. Îmi place mult de Plusica. Dacă se întoarce la ”Puterea Dragostei”, am să intru și eu în casă pentru ea. Doamne ajută să mă placă și ea (n.r. râde). Dacă totuși nu va reveni în show, voi încerca să o cunosc mai bine dincolo de emisiune, vedem ce se va întâmpla”, sunt cuvintele care demonstrează că între Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei”, declara Culiță Sterp.

Citește și...