Cum a ajuns Irina Reisler să topească 50 de kilograme. Dieta-minune pe care orice femeie o poate încerca

Publicat: 23/01/2020 | 10:31
Cum a ajuns Irina Reisler să topească 50 de kilograme. Dieta-minune pe care orice femeie o poate încerca

Irina Reisler nu poate considera că a avut o tinerețe lipsită de probleme și complexe. La numai 28 de ani, fosta moderatoare de televiziune cântărea nu mai puțin de 100 de kilograme. Anii au trecut, iar vedeta a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis: acela de a arăta așa cum își dorea și de a scăpa de toate complexele legate de greutate. 

Irina Reisler a avut numeroase complexe legate de greutate. La numai 28 de ani, fosta prezentatoare de televiziune ajunsese să cântărească 100 de kilograme. Cu toate acestea, povestea ei a impresionat o țară întreagă și a demonstrat multor femei că nu există nu se poate. Aceasta a povestit cum a reușit să dea jos 50 din cele 100 de kilograme, iar în prezent, la vârsta de 45 de ani, Irina Reisler a ajuns să cântărească 55 de kilograme.

Chiar dacă s-a mai îngrășat 5 kilograme de la terminarea dietei, Irina Reisler a demonstrat că ambiția și dorința de a fi cea mai bună versiune a ta sunt lucruri care te pot scăpa chiar și de cele mai mari probleme.

„Grăsimea îmbătrânește. Eu, la 28 de ani și 100 de kilograme, arătam mai în vârstă decât la 45 de ani și 55 de kilo¬grame. Nu mai spun despre felul în care mă îmbrac acum versus ținutele de când eram la o greutate mare. Acum, sunt mai tânără ca la 28 de ani, din toate punctele de vedere. Mă simt mai bine cu mine. Arăt mai bine. Alimentația corectă se vede și pe piele, deci nu mă plâng nici de riduri. Energia este cel puțin ca a Anisiei. Slăbirea nu înseamnă doar cântar și mân¬care. Slăbirea înseamnă evoluție, înseam¬nă transformare, înseamnă tinerețe, în-seamnă încredere, înseamnă împlinire…” a declarat Irina Reisler, pentru viva.ro.

„Am învățat să mănânc porții mici, de 5 ori pe zi. Îmi pregătesc zilnic caserola cu mâncare. Am câteva principii alimentare pe care le respect cu sfințenie – le-am po¬vestit în detaliu în cartea „De la 100, la 50 de kilograme, pentru cine consideră că pot reprezenta un ajutor. Dacă mi-e poftă de o prăjitură, o mănânc. Dar, imediat, revin la alimentația mea obișnuită. Practic, acesta este marele secret al menținerii: să nu faci din răsfăț o practică zilnică” a mai completat fosta prezentatoare de televiziune, pentru sursa citată.