Cum a ajuns Oana Radu să cântărească 104 kilograme: ”Toată liniștea o găseam în mâncare!”. Cântăreața a ajuns acum de nerecunoscut

Autor: Keva Iosif
Publicat: 28/10/2019 | 14:59
Cum a ajuns Oana Radu să cântărească 104 kilograme: ”Toată liniștea o găseam în mâncare!”. Cântăreața a ajuns acum de nerecunoscut

Oana Radu a fost nevoită să treacă în ultima perioadă printr-o încercare foarte grea. Iubitul ei a murit după ce a fost incendiat de către un vecin cu probleme psihice chiar în scara blocului în care locuia. După această tragedie, viața artistei s-a schimbat la 180 de grade! 

Oana Radu traversează cea mai grea perioadă din viața ei, așa cum chiar ea a recunoscut într-o înregistrare în care explică inclusiv cum și-a schimbat total stilul de viață după ce și-a dat seama că s-a îngrășat din nou foarte mult.

După ce a constatat că a ajuns să cântărească 104 de kilograme, artista a hotărât că trebuie să facă ceva cu viața ei.

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a explicat Oana Radu.

Acum, la finalul dietei, Oana Radu a reușit să ajungă la 74 de kilograme, cu ajutorul unei diete pe care chiar ea a inventat-o.

Citește și...