Cum a apărut Gina Pistol după ce s-a spus că e însărcinată! Imaginile vorbesc de la sine

Publicat: 05/01/2019 | 10:57

Gina Pistol a fost surprinsă în parcarea subterană a unui mall din Capitală. Frumoasa vedetă a coborât din maşină, vorbind la telefonul mobil și dând senzația că este foarte grăbită. La un moment dat și-a aranjat ținuta, iar atunci când a umblat la cureaua pantalonilor i s-a văzut abdomenul.

Gina a slăbit câteva kilograme bune, iar fanii se întreabă dacă este vorba despre exerciții la sala de forță sau întreaga vină aparține… iubirii. Deși încearcă să fie foarte discreți, Gina și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Asta în pofida faptului că zvonurile care circulă în lumea mondenă îi dau… ca și despărțiți. Dar viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat va lămuri, cu siguranță, cât este adevăr și cât speculație în toate aceste zvonuri.

Mai mult, s-a spus despre Gina Pistol că ar fi chiar… însărcinată, însă – cel puțin până acum – nicio informație suplimentară nu vine să confirme această ipoteză.

Gina Pistol a slăbit câteva kilograme

CITEȘTE ȘI: SMILEY A RECUNOSCUT CARE ESTE CEA MAI MARE SLĂBICIUNIE A LUI! ”CE SĂ FAC… AM ȘI EU VICIILE MELE”

Cătălin Scărlătescu despre relația dintre Gina Pistol și Smiley

Chef Cătălin Scărlătescu a ținut să facă unele precizări în legătură cu relația dintre Gina Pistol și Smiley.

„Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Şi cu Smiley am apucat să mă cunosc şi este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet şi o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârşit cred că… pare că s-a apropiat mai mult aşa decât s-ar fi apropiat în anii trecuţi sau în celelalte relaţii. Este fericită şi asta e important. Dacă ea e fericită şi noi suntem fericiţi. Când o să o văd aşa bosumflată şi cu ochii umflaţi de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!

CITEȘTE ȘI: SMILEY A CONFIRMAT DESPĂRȚIREA DE GINA PISTOL: „ÎMI DORESC ALTCEVA!”