Cum a apărut îmbrăcată Loredana Chivu într-un club din București azi-noapte. Toată lumea și-a dat coate

Publicat: 17/03/2019 | 13:31
Cum a apărut îmbrăcată Loredana Chivu într-un club din București azi-noapte. Toată lumea și-a dat coate

Aparițiile Loredanei Chivu incită, de fiecare dată. Ținutele pe care le alege îi determină pe toți cei prezenți să își dea coate, iar părerile sunt, de foarte multe ori, contra. Evident, Loredana continuă să se îmbrace exact așa cum dorește, chiar dacă ar putea apela la serviciile unui consilier pe… probleme de vestimentație.

De data aceasta, în BOA, Loredana a preferat o cămășuță de blugi, lăsându-și umerii dezgoliți, iar picioarele au intrat într-o pereche de blugi mulați. Posteriorul vedetei a fost scos în evidență, iar privirile tuturor s-au oprit exact acolo. Sandalele negre, cu toc cui, au completat ținuta. Că a fost sau nu o alegere perfectă, rămâne de văzut. 🙂

Pam pam”, a scris Loredana în dreptul fotografiei postate pe Facebook

”Iubitul păpușii Barbie” nu a uitat-o pe Loredana Chivu

Brazilianul care nu se poate opri din a-și face operații estetice i-a transmis un mesaj Loredanei Chivu, pe care a întâlnit-o într-o vizită făcută de acesta în România în urmă cu doi ani.

După ce a declarat că s-a hotărât să renunțe la obsesia operațiilor estetice, Rodrigo Alves, brazilianul devenit celebru pentru dorința sa de a arăta precum iubitul păpușii Barbie, Ken, a făcut o nouă intervenție, cu numărul 63! A investit până acum peste 900.000 de mii de dolari în aceste intervenții. Rodrigo a venit și în România, în 2017, unde a fost invitat în cadrul mai multor emisiuni. Tot în acest context a cunoscut-o și pe Loredana Chivu, o altă împătimită a operațiilor estetice.

Chiar dacă cei doi nu s-au mai văzut de-atunci, se pare că Loredana i-a intrat la inimă, drept dovadă recent i-a transmis că îi este dor de ea.

Citește și...