Cum a făcut Corina Caragea primii bani. Era în liceu și… „Atunci făceam…”

Publicat: 04/09/2019 | 20:24

Corina Caragea prezintă știrile sportive de la Pro TV de peste 14 ani. Este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului și, logic, câștigă foarte bine. Puțină lume știe, însă, că frumoasa brunetă era independentă financiar încă din perioada liceului.

La momentul respectiv a făcut cursuri de modelling și a reușit să câștige bani frumoși din reclame și prezentări. Moda i-a asigurat, astfel, primele venituri, potrivit libertatea.ro.

Primii bani i-am câștigat destul de devreme, în liceu. Atunci făceam reclame, prezentări de modă, ședințe foto… Banii îi puneam deoparte, pentru excursii”, a dezvăluit Corina Caragea.

Vedeta Pro TV a povestit și cum a început cariera de model. “Am auzit de o agenție care făcea cursuri de modelling , adică era o colegă mai mare care mergea acolo, m-am înscris și eu, și acolo am cunoscut oameni care lucrau cu alte agenții. S-au legat lucrurile, mi-am luat diploma aceea, care mi-a deschis niște porți”, a mai dezvăluit Corina.

Prezentatoarea știrilor sportive a mai precizat că, niciun moment, nu și-a neglijat școala, deși câștiga foarte bine încă din adolescență.

Modellingul era un hobby, ceva de făcut în timpul liber, după școală. Nu îl luam în serios, părinții mei nu mă lăsau să plec prea departe de casă, să plec în străinătate în nici un caz, sau să neglijez școala… Era OK atât timp cât nu lipseam de la școală sau erau afectate în vreun fel examenele. Apoi, destul de devreme, la 19 ani, am început să lucrez în televiziune”, a încheiat Corina.

Citește și...