Cum a fost filmat Andrei de la Alb-Negru dupa ce s-a zvonit ca s-a impacat cu fosta nevasta!

Publicat: 15/09/2015 | 00:54

Dupa ce s-a scris ca s-a impacat cu fosta sa partenera de viata, cantareata Sylvia, artistul s-a afisat, extrem de fericit, alaturi de actuala sa iubita.
 

Andrei Stefanescu, unul dintre cei doi membri ai trupei Alb-Negru, a facut pace recent cu fosta sa consoarta, cantareata Sylvia, cu care era la cutite.

Andrei Stefanescu si iubita lui, Antonia

Dupa separarea de Sylvia, artistiul si-a gasit linistea si fericirea alaturi de Antonia, o blonda seducatoare, la bratul careia cantaretul radiaza.

Nu s-au dat dusi din magazinul de animale

Andrei Stefanescu si iubita lui, Antonia

CANCAN.RO i-a surprins pe Andrei Stefanescu si pe actiuala lui iubita, Antonia, in timpul unei iesiri intr-un mall din Capitala. Imediat ce au intrat in mall, artistul si partenera sa de viata au intrat intr-un magazin de si cu animale.

Andrei Stefanescu si iubita lui, Alexandra

Dupa ce au studiat magazinul cu foarte mare atentie, Andrei si Antonia au fost cuceriti de niste catelusi. Topiti de dragalasenia patrupedelor, cei doi s-au aplecat spre tarcul in care se aflau cateii pentru a-i admira.

Andrei Stefanescu si iubita lui, Alexandra

Dragalasenia animalutelor i-a topit pe cei doi, care au fost numai un zambet si nu si-au putut lua privirile de la catelusi. Au vorbit cu vanzatoarea si s-au dat cu greu dusi de langa simpaticii cateii.

Andrei Stefanescu si iubita lui, Alexandra

Dupa ce au parasit magazinul de animale, Andrei si Antonia au pornit la pas prin mall, mai fericiti ca niciodata.

A facut pace cu fosta nevasta

Andrei Stefanescu si fosta lui sotie, Sylvia

La trei ani de cand destinele lor s-au despartit, cantareata Sylvia si Andrei de la „Alb-Negru” au facut primii pasi catre impacare.Totul este insa legat de bani, pentru ca Sylvia si Andrei s-au inteles cum sa-si imparta averea comuna, dobandita in perioada casniciei.Ei au reusit sa-si vanda cu 100.000 de euro casa in care locuisera si nu au putut sa o vanda dupa divort, pentru ca nu se intelegeau pe valoarea pretului cerut.

CITESTE SI:

A uitat-o pe Sylvia cu ajutorul blondei care i-a rapit inima! Andrei de la „Alb-negru”, nedespartit de iubita !

E traumatizat de infidelitatea Sylviei si la doi ani si jumatate de la divort! Ce se intampla acum cu Andrei de la Alb Negru

 

(D.A.)

Citește și...