Cum a fost fotografiată Ruby într-un supermarket din București. Mai vulgar de atât nu se poate

Publicat: 27/10/2018 | 17:53

Face ce face și reușeșete de fiecare dată să-și surprindă fanii. Acum însă Ruby s-a lăsat fotografiată într-un supermarket și a stârnit un val de controverse în rândul internauților.

Ruby și-a lăsat mască fanii atunci când s-a lăsat fotografiată într-un supermarket din Capitală. Execntrică, ca de obicei, artista a epatat cu ținuta ei și nu numai. Ruby a optat pentru o salopetă galbenă însă nu culoarea țipătoare a atras atenția tuturor ci ghiozdanul transparent care accesoriza ținuta. Ei bine, pe bretele era o expresie vulgară… ar spune unii care au văzut-o pe artistă. (CITEȘTE ȘI: RUBY A ARĂTAT TOT! ROCHIA ALBĂ ȘI UDĂ A ÎNCINS IMAGINAȚIA BĂRBAȚILOR ȘI I-A LĂSAT FĂRĂ GRAI)

Ruby a atras atenția tuturor

Ruby și iubitul ei, împreună la ”Asia Express”

Ruby își avertizează iubitul înainte de ”Asia Express”, dorind să transmită tuturor fanilor că este pusă pe fapte mari. Cei doi au plecat împreună pentru a participa la cunoscutul show de televiziune, iar Ruby nu s-a ferit să pună punctul pe ”i”.

Cei doi sunt optimiști, înainte de show-ul televizat, fiind convinși că se vor descurca de minune și vor depăși, unul lângă celălat, toate problemele care se vor ivi pe parcurs. Concursul nu este unul ușor, piedicile sunt destul de greu de depășit, sunt diferențe de climă și mâncăruri ciudate. Dar Ruby nu poate fi doborâtă una cu două. Ea speră ca și iubitul său să se ridice la înălțimea așteptărilor, astfel încât experiența să fie una extraordinară. Pentru amândoi, evident. (VEZI ȘI: RUBY, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE S-A ZVONIT CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ: ”EU IUBESC FOARTE MULT COPIII…”)

Ruby nu contestă dificultatea concursului, dar își păstrează optimismul:

„Cam greu, dar o să ne descurcăm. Eu sunt sigură, mi-a spus de săpămâna trecută să mănânc eu (n.r. dacă este cazul să mănânce diferite mâncăruri mai ciudate). Dar nu o să mă las, să mănânce şi el, că altfel îşi bate joc de toată experienţa.”