Cum a ”furat-o” Victor Slav pe Raluca Bombardiera din brațele iubitului: ”De aici a început totul!”

Publicat: 11/01/2019 | 18:04

Victor Slav și Raluca Silea sunt, probabil, cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi și-au asumat chiar de la început relația, dar acum ies la iveală detalii picante despre cum au ajuns cei doi să se iubească.

După ce s-a aflat despre povestea lor de dragoste dintre Victor Slav și Raluca Bombardiera, așa cum este cunoscută în showbiz, cea alături de care a petrecut sărbătorile de iarnă și cu care a fost în vacanță la Budapesta, au apărut și informațiile de culise… Cum s-au cunoscut cei doi, de unde a plecat rtotul. O spune un apropiat al Ralucăi.

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru revista VIVA! Raluca chiar își dorește un copil cu Victor Slav.

„Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect”, a mai afirmat aceeași sursă.

 

Citește și...