Cum a putut sa rasplateasca o femeie un donator de organe! I-a oferit inima ei, iar ea a…

Publicat: 18/04/2014 | 12:36
Cum a putut sa rasplateasca o femeie un donator de organe! I-a oferit inima ei, iar ea a…

In luna septembrie a anului 2013, Kristina Chesterman se afla la o distanta foarte mica de cansa in momentul in care a fost lovita de un SUV si aruncata la 36 de metri mai incolo.

Fata a intrat in moarte clinica si la scurt timp medicii si-au dat seama ca nu puteau face nimic pentru ea, scrie dailymail.co.uk.

____
CITESTE SI:

GESTUL asta iti va rupe inima in doua! Cand a aflat ca a murit, Becali l-a sunat pe Lutu: „Te ocupi tu de tot”

I-a fost alaturi 15 ani, dar de cand a murit el, traieste din doar 800 de lei! Vaduva unui mare actor nu are noroc in afaceri

____

Soferul in varsta de 19 ani, Riley Hoover a fost arestat deoarece s-a dovedit ca se urcase la volan in stare de ebrietate. Familia Kristinei a decis sa o decupleze pe fata de la aparate in momentul in care au realizat ca nu se mai poate face nimic si sa ii doneze organele.

inima

Astfel, inima ei a ajuns la Susan Vieria, o femeie in varsta de 64 de ani. Kristina avea insa o lista cu lucrurile pe care si-a dorit sa le faca pana moare insa nu avut destul timp pentru a le indeplini.

inima

Ea isi dorea sa colinde lumea, sa mearga pe o camila si sa piloteze un avion. Susan a promis ca va incerca sa indeplineasca toate visele Kristinei ea declarand „chiar daca ea nu va putea face aceste lucruri, inima ei va simti”, conform izismile.com

A.P

Citește și...