Cum a putut să se îmbrace Loredana Chivu la mormântul lui Arsenie Boca! ”Provoci la exorcizări!”

Autor:
Publicat: 11/09/2019 | 22:31
Cum a putut să se îmbrace Loredana Chivu la mormântul lui Arsenie Boca! ”Provoci la exorcizări!”

Fosta asistentă TV și-a șocat fanii după ce a publicat o poză de la mormântul lui Arsenie Boca, unde a fost în pelerinaj, și asta din cauza ținutei total nepotrivite pe care a ales-o!

Loredana a făcut o „ședință foto sexy”, așa cum este obișnuită, în curtea Mănăstirii Prislop, unde se află mormântul duhovnicului Arsenie Boca, publicând ulterior imaginile cu pricina pe rețelele de socializare.

Dacă vedeta credea că va fi apreciată pentru pioșenia sa însă, s-a înșelat, având în vedere că internauții i-au reproșat imediat că la biserică ținuta trebuie să fie cât mai simplă și deloc deocheată, locașul de cult fiind un refugiu pentru cei cu sufletele încărcate, în căutare de Dumnezeu.

Provoci la exorcizări”, i-a scris unul dintre urmăritori.

De asemenea, toți pelerinii care ajung la Mănăstirea Prislop sunt puşi să respecte un regulament extrem de strict de vizitare. Ţinuta decentă este obligatorie, iar femeile care vin să se roage la mormântul duhovnicului Arsenie Boca nu au voie să intre în mănăstire îmbrăcate în pantaloni sau cu fuste scurte, ori cu decolteul la vedere.

La poarta mănăstirii primesc şorţuri cu care să îşi acopere picioarele şi năframe pentru zona capului. Pentru cele care încalcă regulile de conduită, măicuțele își iau dreptul de la invita să părăsească incinta chiar.