Cum a raspuns Becali mesajului de „La multi ani” pe care l-a primit de la Mitica Dragomir! S-a asezat pe marginea patului si…

Publicat: 02/01/2015 | 19:36
Cum a raspuns Becali mesajului de „La multi ani” pe care l-a primit de la Mitica Dragomir! S-a asezat pe marginea patului si…

In prima zi din 2015, Dumitru Dragomir a oferit un scurt interviu pentru CANCAN.ro. Acesta a dezvaluit ca in noaptea dintre ani  le-a trimis mesaje tuturor oamenilor de fotbal aflati la puscarie, iar Gigi Becali a si raspuns la sms.

Dumitru Dragomir a petrecut trecerea dintre ani la salonul sau de festivitati din Capitala. Alaturi de sotia sa, de fiu si de nepot, dar si in compania mai multor prieteni, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a distrat pana la orele diminetii. “Am stat tata. M-a prins dimineata. M-am distrat cu familia, am dansat de mi-au sarit pingelele, a fost frumos”, a spus “Corleone” pentru CANCAN.ro.

Dumitru Dragomir

“Cei din fotbal au nevoie de liniste. Zece ani o sa suferim”

In noaptea de Anul Nou, acesta si-a pus mai multe dorinte pentru 2015: “Familia sa-mi fie sanatoase, iar daca Dumnezeu mai lasa si pentru mine un pic de sanatate, perfect. Dar familia sa fie ok, apoi eu o sa mai vad ce fac!” Inevitabil, Dragomir s-a gandit si la fotbal, fenomen in care a lucrat o viata. “La fel, celor din fotbal le urez sanatate, insa si un pic de noroc. Si ceva foarte important: Sa aiba parte de liniste, vad ca acest lucru lipseste acum in sport”.

Dragomir le-a dat mesaje prietenilor de dupa gratii
Dragomir le-a dat mesaje prietenilor de dupa gratii

Dupa urari, Mitica a trecut si la previziuni si si-a onorat din nou porecla de Oracolul din Balcesti: “Zece ani de acum, in fotbal o sa suferim, nu o sa se mai intample nimic, o sa vedeti”.

“Gigi mi-a urat sa am sanatate”

Si Gigi Becali a fost inchis la Poarta Alba
Si Gigi Becali a fost inchis la Poarta Alba

De revelion, Dumitru Dragomir nu a uitat de prietenii aflati dupa gratii, 2014 fiind anul in care foarte multi oameni din fotbal au ajuns la puscarie. “Vreau ca in 2015 sa nu se mai intram cu totii la puscarie, ca suntem o tara de puscariasi. Le-am tirmis tuturor celor care sunt dupa gratii mesaje . Gigi mi-a raspuns, mi-a urat sanatate, exact ce vorbeam. De sanatate avem nevoie domnule, in rest, indiferent de situatie, o sa le rezolvam”, a concluzionat Dragomir pentru CANCAN.ro, cel care doreste ca prietenul sau de la Steaua sa scape de problemele cu Armata, iar in noul an sa poata folosi sigla, numele si culorile formatiei din Ghencea.

Gigi Becali principala

 

CITESTE SI

Mitica Dragomir face haz de necaz! Vezi cum isi trateaza fostul sef al LPF boala care il chinuie de ani de zile!

D’ ale lu’ Mitica: “E mai bine pe santier decat la Liga”. Imagini senzationale cu fostul sef de la LPF

 

“Sa imi mearga cel putin la fel de bine ca in 2014”

Dupa ce a plecat de la conducerea LPF, Dumitru Dragomir si-a angrenat energia catre afaceri. A ridicat un bloc in cartierul 23 septembrie, iar din acest punct de vedere, “Corleone” spera ca noul an sa fie cel putin la fel de bun. “Vreau sa imi mearga cel putin la fel. Sa trecem peste criza asta financiara, nenorocirea asta de criza si bancile sa dea drumul la treaba”, a incheiat Mitica.