Cum a reacționat Smiley după ce o admiratoare a încercat să îl agațe pe Facebook

Publicat: 18/01/2020 | 15:24
Cum a reacționat Smiley după ce o admiratoare a încercat să îl agațe pe Facebook

Viața de vedetă nu este plină doar de satisfacții sau, uneori, de sacrificii făcute pentru ca totul să fie perfect, la nivel artistic, astfel încât o piesă nouă – spre exemplu – să devină hit peste noapte. Există și abordări ceva mai ”ascunse”, ferite de ochii curoși ai altor fani, iar Smiley – la rândul său – nu poate fi ferit de astfel de contacte nedorite. Fiind un bărbat vânat, are parte și de unele experiențe în urma cărora se simte obligat să reacționeze. 

Bine, ne-ar fi interesat și reacția Ginei Pistol, într-o astfel de situație, însă ne mulțumim cu ceea ce avem. Admiratoarele roiesc în jurul lui Smiley, iar faptul că este ”luat”, cum se mai spune, nu le induce un stres suplimentar. Ba chiar din contră, se poate spune. Astfel că frumoasele care suferă și oftează pentru Smiley încearcă să îl abordeze. Chiar și în privat, deși evită să dea like-uri sau inimioare pe pagina acestuia de socializare. Iată că artistul a reacționat, iar simpatizantele au fost catalogate drept ”mafioate”. Fără milă și cu riscul de a tăia de pe listă unele nume care preferă să apară în postura de vizitatori pe… messenger.

”Pentru mafioatele care nu dau ❤️ dar imi scriu pe mess 😎”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram.

Smiley, deranjat de ”mafioate” care apar pe messenger

Smiley, despre Gina Pistol: ”O feresc pe ea cât pot…”

Smiley a dat cărțile pe față, declarând că el și Gina – ”cumva”, mărturisește artistul – s-au plăcut tot timpul. Așa că relația sentimentală s-a construit pas cu pas, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună și, așa cum ar fi de așteptat, se completează reciproc. Smiley a mărturisit, de altfel, că discreția de care au dat dovadă s-a datorat dorinței sale de a o… proteja pe Gina Pistol de ”gura lumii”.

Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

Citește și...