Ce i-a cumpărat Gina Pistol lui Smiley de Moș Crăciun. Vedete de la Antena 1 este foarte generoasă cu iubitul ei de la Pro TV

Publicat: 25/12/2019 | 10:28
Ce i-a cumpărat Gina Pistol lui Smiley de Moș Crăciun. Vedete de la Antena 1 este foarte generoasă cu iubitul ei de la Pro TV

Gina Pistol a fost departe de Smiley, în perioada în care a filmat pentru ”Asia Express”, însă Crăciunul l-a petrecut alături de iubitul său. Iar Gina Pistol nu putea veni cu mâna goală din Filipine, cu atât mai mult cu cât, presată de timp, nu ar fi avut timp să facă toate pregătirile în România.

Cert este că Smiley este un răsfățat, din acest punct de vedere. Geeroasă, Gina Pistol i-a oferit iubitului cadouri… cu iz asiatic. Și suntem convinși că acesta le-a apreciat la justa valoare, mai ales că – pe lângă ele – a primit-o drept ”dar de suflet” și pe… iubita sa. 

“Noi ne întoarcem în țară cu puțin timp înaintea sărbătorilor de iarnă, așa că majoritatea cadourilor de Crăciun le achiziționez fie de aici, din Asia, dacă am puțin timp, fie recurg la varianta shopping-ului online. Pentru că nu am suficient loc în bagaje, iar hainele și produsele pentru make-up îmi ocupă foarte mult loc și sunt și foarte grele, mă limitez la suveniruri cât mai mici, deși sunt tentată să iau câte o amintire din fiecare loc”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol i-a oferit lui Smiley cadouri cu… iz asiatic

”Pentru mine Crăciunul înseamnă timp petrecut în liniște și pace cu cei apropiați”

Crăciunul este o perioadă pe care Gina Pistol o apreciază foarte mult, liniștea sufletească și întâlnirea cu apropiații fiind punctele de reper cele mai importante. Vedeta mărturisește că îi place să dăruiască, iar cei din jurul său reacționează în așa fel încât bucuria ei este cu atât mai mare.

“Și acum sărbătorile au un loc special în inima mea, pentru că acesta este momentul din an în care petrec cel mai mult timp cu cei dragi. Este momentul din an în care mă bucur să văd reacțiile când se desfac cadourile puse atent sub brad, căci sunt un om căruia îi place foarte mult să dăruiască. Pentru mine Crăciunul înseamnă timp petrecut în liniște și pace cu cei apropiați”, a mai spus Gina Pistol pentru libertatea.ro.

Citește și...