Smiley a vorbit despre viciul lui. Cât alcool consumă starul de la Pro TV

Publicat: 22/11/2019 | 17:00
Smiley a vorbit despre viciul lui. Cât alcool consumă starul de la Pro TV

Fanii lui Smiley s-au întrebat, de foarte multe ori, cum reușește vedeta să facă față tuturor provocărilor de zi cu zi și, mai ales, programului foarte încărcat pe care îl are. Apariții TV, concert, evenimente la care participă pentru a fi tot timpul în contact direct cu alți artiști sau cu toți aceia care îl apreciază.

E bine, Smiley preferă vacanțele, atunci când programul îi permite. Dar, cum există și seri în care, pur și simplu, stă acasă, atunci se relaxează în fața televizorului sau – fiindcă nu refuză alcoolul – lângă… un șpriț, împreună cu prietenii. ”Când am mai mult timp liber la dispoziție, plec în vacanțe. Altfel, stau acasă, mă relaxez, mă mai uit la un film, mai beau un șpriț cu prietenii, mai facem un grătar…”, mărturisește vedeta.

Dar Smiley ajunge și pe muntele Athos, chiar dacă mulți nu l-ar fi perceput în ipostaza de pelerin.

”Nu e o tradiție, pur și simplu mai merg din când în când. Cu prietenii, cu familia. Dar stabilesc asta în funcție de cum am timp, nu e ceva ce îmi impun să fac anual. Dacă reușesc, bine, dacă nu, amânăm pentru anul viitor. Am fost crescut în tradiția ortodoxă și o păstrez, sunt credincios de felul meu. Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu, îmi păs­trez tradițiile românești”, a declarat Smiley pentru viva.ro.

”Sunt o femeie pasională”

Gina Pistol a recunoscut că este o femeie pasională, menționând că va purta numele soțului atunci când va fi cerută în căsătorie și va face pasul care va oficializa relația.

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley. Cu siguranță, Gina Pistol a apreciat cuvintele iubitului său
Citește și...