Cum a reușit Valentina Pelinel să slăbească 20 de kilograme după ce a născut!

Publicat: 16/04/2019 | 14:20

la nici două luni după ce a născut, Valentina Pelinel a reușit să scape de surplusul mare de greutate pe care l-a acumulat în perioada sarcinii. 

Noua soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel  a devenit pentru a doua oară mămă Frumoasa manechină a dat naștere unor gemene frumoase foc, Indira și Rania, de care este foarte mândră.

Am vrut foarte tare, chiar și după Milan, să mai am copii. Îmi doream mult încă un copil, nu neapărat doi, dar dacă așa a vrut Dumnezeu, m-am bucurat enorm să am și două fetițe. Este ceva fantastic și nu îmi nici nicci acum să cred că Dumnezeu m-a binecuvântat cu un asemenea dar. Sunt foarte fericită”, a declarat după naștere doamna Borcea.

Cum era și normal, în timpul sarcinii, Valentina a luat în greutate destul de mult și părea că greu va reuși să revină la fizicul ei de model.

Nu a fost însă așa. Drept dovadă stă și ultima ei apariție în public, în urmă cu doar două zile, la o petrecere privată. La cel mai recent eveniment la care a participat se putea observa că a reușit să scape de cele 20 de kilograme pe care le avea în plus.

Mai mult ca sigur, unul dintre motivele pentru care a reușit să slăbească atât de mult și de repede îl reprezintă și șocul faptului că Borcea, soțul ei, a ajuns din nou după gratii.

 

Citește și...