Cum a slăbit Adelina Pestrițu 14 kilograme în 3 luni: ”Este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie”

Publicat: 21/05/2020 | 16:25
Cum a slăbit Adelina Pestrițu 14 kilograme în 3 luni: ”Este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie”

Adelina Pestrițu a reușit să slăbească nu mai puțin de 14 kilograme în doar 3 luni de zile, iar o astfel de realizare li s-a părut, multora, ieșită din comun.

Dar vedeta a dezvăluit secretul și a spus că a ”inventat” o dietă după o perioadă de 9 luni – atunci când era însărcinată – în urma căreia se îngrășase cu… 14 kilograme. Fiind o fire ambițioasă, așa cum se descrie, Adelina a înregistrat succesul scontat, iar kilogramele suplimentare au dispărut ca și cum nu ar fi existat niciodată.

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a povestit Adelina Pestrițu, potrivit avantaje.ro. (CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU, CRITICATĂ DUR ȘI JIGNITĂ PE INSTAGRAM: “CE URÂT ȚI SE VĂD OASELE”! CUM A RĂSPUNS VEDETA CÂRCOTAȘILOR)

Adelina Pestrițu a inventat o nouă dietă -”somodieta”

Adelina Pestrițu: ”În punctul ăsta am cedat…”

Adelina Pestrițu s-a declarat îngrijorată de faptul că această distanțare socială impusă de criza coronavirusului va schimba, definitiv, viața oamenilor, însă toată lumea trebuie să se obișnuiască cu ideea că trebuie conviețuit cu noul coronavirus. Iar măsurile de protecție trebuie respectate și după ridicarea stării de urgență.

La începutul izolării, a mărturisit vedeta, era ”foarte fericită”, gândindu-se la timpul pe care îl va avea la dispoziție, ”sufiecient pentru toate”. Însă, pe măsură ce a trecut timpul, optica s-a schimbat.

”La început de izolare eram foarte fericită, zic: Doamne, cât timp o să am. Suficient pentru toate, pentru citit pentru învățat, pentru copil, pentru soț, pentru gospodărie, pentru sport. Asta, în primă fază. După care a trecut o lună, a trecut o lună jumătate, două luni. În punctul ăsta am cedat și cu vasele de spălat, și cu aspiratorul, și cu grădinăritul. Cu absolut tot. Avem nevoie de această gură de aer. Și mă bucur foarte tare că pe data de 15 suntem oarecum liberi. Trebuie să conviețuim cu virusul, dar să ne protejăm.”, a mai spus Adelina. (VEZI ȘI AICI: ADELINA PESTRIȚU A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EA: „AM FUGIT DE ACASĂ”)

Citește și...