Cum arată acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu! Din ce câștigă bani în Caraibe

Publicat: 18/11/2018 | 10:22

Există viață minunată și după divorț! O demonstrează excelent Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu! Și asta pentru că, deși este o mamă singură, diva din Republica Dominicană se descurcă foarte bine atât în viața de familie, dar și pe plan profesional. Este o femeie de afaceri de succes: vinde vile de lux în paradisul din Caraibe, iar economiile din conturile sale cresc văzând cu ochii.

Citește și: Ce salariu va câștiga Adrian Mutu în Emiratele Arabe? Suma este uriașă

Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, sexy și provocatoare la 6 ani după ce a divorțat în mare secret de tatăl fiicelor sale

Au trecut mai bine de șase ani de când Consuelo Matos și Adrian Mutu au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Superba dominicană pare că a păcălit timpul, pentru că arată excelent. Mai mult, după divorț, ea a decis să fie mai discretă pe rețelele de socializare, dar, anul trecut, chiar în ziua nunții “Briliantului” cu Sandra, Consuelo a făcut publică o imagine, pe care mulți au catalogat-o ca fiind, de fapt, “o vindecare” completă după mariajul eșuat. Atunci ea a fost surprinsă într-un restaurant de lux. În imaginea publicată pe Instagram, ea era îmbrăcată cu o cămașă cu un umăr gol și poza a fost făcută în timp ce butona pe telefon.

Citește și: Adrian Mutu, reacţie după postarea fostei soţii cu câteva ore înaintea nunţii lui cu Sandra! Ce a anunţat ”Briliantul”

Consuelo, în ziua nunții Sandrei cu Adrian Mutu. Sursa foto: Instagram

Citește și: Adrian Mutu, adevărul despre banii strânşi după nuntă şi botez: „Este adevărat. Sunt mulţumit atât de naş, cât şi de restul invitaţilor”

Probabil era ocupată cu afacerea înfloritoare pe care o deține. În urmă cu mai bine de un an, ea Consuelo Matos și-a deschis propria agenție imobiliară, care se ocupă de vanzarea unor proprietăți aflate într-un complex de 5 stele, situat pe malul Mării Caraibelor. Vezi imagini AICI. În portofoliul vedetei sunt vile și case de vacanță al căror preț este de minimum 1 milion de dolari, potrivit wowbiz.ro. Evident, încasările lui Consuelo din comisioane sunt pe măsură.

Sursa foto: wowbiz.ro

Fiicele lui Consuelo au o relația foarte frumoasă cu actuala soție a lui Adrian Mutu

Adriana și Maya, fetele lui Adrian Mutu din căsătoria cu frumoasa dominicană Consuelo Matos, se înțeleg foarte bine cu Sandra Mutu, actuala soție a “Briliantului”. Acestea s-au întâlnit de multe ori în timpul vacanțelor petrecute în Republica Dominicană, iar una dintre dovezi este fotografia de mai jos, pe care soția lui Adi Mutu a postat-o pe o rețea de socializare.

“With my girls (n.r.: Cu fetele mele)😍✌🏼 @mayamutu @adrimutu @alexandra84moc” este mesajul scris de Sandra Mutu pe pagina ei de Instagram, unde a urcat poza următoare.

Sandra Mutu, alături de fiicele lui Adi Mutu și o prietenă. Sursa foto: Instagram

Sandra s-a căsătorit civil cu Adrian Mutu la începutul anului trecut, iar nunta lor a fost la câteva luni bune distanță, respectiv pe 15 octombrie 2017. În aceeași zi, ei și-au creștinat și fiul. Tiago Adrian Mutu s-a născut pe 14 aprilie 2017, la ora 07:44. Fiul fostului sportiv și al Sandrei Mutu a cântărit 3,6 kilograme şi a măsurat 53 de centimetri.

Consuelo a devenit soția lui Adrian Mutu în 2005, iar în timpul mariajului, frumoasa brunetă i-a dăruit două fete superbe: Adriana Lea (n. în 2007) și Maya Vega (n. în 2009). Ea, care lucrase în cadrul Ambasadei Republicii Dominicane la Vatican, perioda în care l-a și cunoscut pe “Briliantul”, ce juca în Italia, și-a deschis și o afacere în țara natală, un centru spa aflat într-un complex rezidențial de lux.

În 2009, Consuelo a fost votată drept cea mai sexy soţie de jucător, în urma unui sondaj realizat de site-ul Gosvip.ro. Sursa foto: libertatea.ro

Până în primăvara anului trecut s-a știut că ei ar fi divorțat în 2015, însă, la câteva luni după ce s-a căsătorit civil cu Sandra s-a aflat când s-a produs, de fapt, separarea de cea de-a doua soție. Și asta pentru că pe hârtia de divorț de cea de-a doua soție scrie că acesta s-a pronunțat 8 iunie 2012, adică cu vreo doi ani înainte să se vorbească prima oară despre despărțirea lui de Consuelo. Adrian Mutu mai are un băiat, pe Mario – cu prima soție, actrița Alexandra Dinu.

Citește și: E oficial! Adrian Mutu s-a împăcat cu fosta soție!

Primul copil al “Briliantului” a venit pe lume pe 4 Mai 2002, la un an de la nuntă. După divorțul de fostul fotbalist, care a avut loc în 2003, frumoasa artistă a plecat în Statele Unite, iar fiul i-a rămas în custodie. Adolescentul cochetează cu modelingul. Alexandra Dinu şi-a început cariera la Hollywood, unde urmează şi cursuri de actorie.

Citește și...