E oficial! Adrian Mutu s-a împăcat cu fosta soție!

Autor: I.D.
Publicat: 09/10/2018 | 23:34

Este oficial! Adrian Mutu s-a împăcat cu Alexandra Dinu, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii de ultimă oră.  “Briliantul” a îngropat securea războiului cu fosta soție, în ceea ce privește plata datoriei de 140.000 de euro, pensia alimentară pentru Mario, primul copil al fostului internațional. (Super oferta de angajare)

După ce s-a despărțit de FC Voluntari, Adrian Mutu a semnat, la mijlocul lunii iunie, cu echipa a doua a lui Al-Wahda. A ajuns acolo prin intermediul Anamariei Prodan, al cărei soț, Laurențiu Reghecampf, este antrenor la prima echipă. A semnat un contract conform căruia va fi remunerat cu 15.000 de euro pe lună. Plus bonusuri de performanță. Așadar, a făcut o afacere bună!

(NU RATA, AICI: GESTUL SCANDALOS FĂCUT DE MARIO, FIUL LUI ADRIAN MUTU ȘI AL ALEXANDREI DINU)

La scurt timp, mai exact la finalul lunii iulie, Adrian Mutu a primit însă o veste teribilă! A fost obligat de instanță să-i plătească fostei soții Alexandra Dinu o datorie de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru Mario, de la care fostul internațional s-ar fi sustras în ultimii ani. Chiar dacă a încercat el să obțină clemență prin mai multe căi de atac, judecătorii au fost categorici!

Lucrurile s-au schimbat radical în această toamnă. Pentru că Adrian Mutu și Alexandru Dinu pare că au ajuns la un consens privind plata banilor. Cel puțin asta reiese din decizia magistraților. Care, pe 5 octombrie, au suspendat judecata. De precizat că la cererea celor două părți implicate. Cel mai probabil, “Briliantul” și-a asumat plata banilor. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

(VEZI ȘI: CUM L-A CONCEDIAT GIGI BECALI PE MUTU)

Toți o dată sau în rate, este numai și numai problema lor. Important este că Adrian Mutu și Alexandra Dinu nu mai au nicio tangență cu instanța privind plata celor 140.000 de euro și că s-au împăcat. Au renunțat la proces și lucrurile au revenit, se pare, la normal între cei doi, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În primă fază, pensia lunară cuvenită pentru Mario a fost de 5.000 de euro lunar. Însă, din 2014, Adrian Mutu ar fi “uitat” să mai contribuie la creșterea și educarea lui Mario, motiv pentru care instanța l-a găsit bun de plată. 140.000 de euro este suma pe care ex-atacantul echipei naționale trebuie să o achite, conform deciziei magistraților. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Mario, fiul lui Adrian Mutu din prima căsătorie

Alexandra Dinu este cea care l-a făcut tătic pentru prima dată pe Adi Mutu. Fiul lor, Mario, a venit pe lume pe 4 mai 2002, la un an de la nuntă. După divorțul de fostul fotbalist, care a avut loc în 2003, frumoasa artistă a plecat în Statele Unite, iar băiatul i-a rămas în custodie. Adolescentul cochetează cu modelingul. Alexandra Dinu şi-a început cariera la Hollywood, unde urmează şi cursuri de actorie. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Anul trecut, Adrian Mutu a devenit tătic pentru a patra oară. Tiago Adrian Mutu s-a născut pe 14 aprilie 2017, la ora 07:44. Fiul fostului sportiv și al Sandrei Mutu a cântărit 3,6 kilograme şi a măsurat 53 de centimetri. Adi Mutu are două fiice din mariajul cu frumoasa Consuelo Matos: Adriana Lea (născută în 2007) și Maya Vega (născută în 2009).

(NU RATA: ADRIAN MUTU, DAT ÎN JUDECATĂ ÎN ROMÂNIA DE O ITALIANCĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...