Cum l-a concediat Gigi Becali pe Mutu: ”L-au lucrat cârtițele!”

Publicat: 17/06/2018 | 09:42

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, telenovela demiterii lui Adrian Mutu, unul dintre cei mai controversați antrenori de Liga I. (Promotiile zilei la monitoare) Gigi Becali ar fi avut un cuvânt greu de spus în concedierea “Briliantului”, însă și “cârtițele” lui Florentin Pandele ar fi contribuit la îndepărtarea ex-internaționalului român. Ce-i drept, nici fostul fotbalist al lui Chelsea nu ar fi fost ”uşă de biserică”. Ar fi comis-o la manele, nu s-ar fi implicat chiar total la antrenamente și s-ar fi certat cu “greii” din vestiar.

Adrian Mutu a salvat pe FC Voluntari de la retrogradare, însă a fost dat afară. Deși și-a îndeplinit obiectivul. O decizie surprinzătoare. Luată, însă, în urma unor episoade incredibile. Pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le relatează în exclusivitate. Conform unor surse autorizate, Gigi Becali, patronul FCSB-ului și nașul lui Florentin Pandele, l-ar fi sfătuit pe omul care ar „face legea” în cadrul clubului ilfovean să renunțe la Adrian Mutu. Edilul din Voluntari ar ține cont de sugestiile latifundiarului din Pipera, pe care l-ar avea drept model. (Reduceri mari la jocuri PC)

Becali i-a sugerat lui Pandele să-l dea afară pe Mutu. Că nu are valoare, că nu face față, că are doar tatuaje și distracție în cap. Atât i-a trebuit lui Pandele. Care, oricum, îi pusese gând rău lui Mutu după partida cu Gaz Metan. Echipa trebuia să plece imediat după partidă, dar Mutu a întârziat sosirea spre București cu câteva ore. Mai exact, până a doua zi. Asta deoarece Mutu stabilise un șpriț cu Pustai. Pe care l-a și făcut. A doua zi, echipa l-a așteptat în autocar ore bune. Mutu nu mai apărea. Într-un final, a ajuns la autocar și atunci a făcut scandal, ca de ce se uită toți urât la el, că el are un nume, valoare…”, a povestit, pentru CANCAN.RO, un oficial al clubului FC Voluntari.

Florentin Pandele ar fi renunțat la Adrian Mutu și din cauza faptului că “Briliantul” nu ar fi fost trup și suflet la ședințele de pregătire. La care ar fi întârzit sau ar fi apărut spre final. (VEZI AICI: DE CE ÎL URĂȘTE BECALI PE FOTBALISTUL DE 23 DE ANI AL CFR-ULUI)

Episodul de la Mediaș, plus sfatul lui Becali, l-au determinat pe Pandele să-l demită pe Mutu. Pandele ține cont de sfaturile lui Becali, doar este nașul lui. Și are și mai multă experiență. Pe Mutu l-au «lucrat», însă, și cârtițele lui Pandele. Acesta are oameni de încredere în vestiar, care îi toarnă tot. Spre exemplu, Pandele știa dacă Mutu întârzia la antrenamente și cum decurgeau ședințele de pregătire. Știa de faptul că, ocazional, Mutu apărea la antrenamente după o oră și jumătate. Și atunci pentru a-și critica jucătorii. În timpul în care lipsea, stătea la umbră, cu țigara și cafeluța. Iar jucătorii transpirau pe teren. În plus, și-a lăsat, la un moment dat, jucătorii în cantonament și a plecat să petreacă la manele. Lucru care i-a înnebunit pe fotbaliști”, a mai dezvăluit aceeași sursă.

Adrian Mutu ar fi fost conștient că este “lucrat” din interior, însă nu ar fi avut nicio putere. Ar fi intrat în conflict cu “greii” din echipă, lucru care i-ar fi fost fatal.

Mutu știa că în vestiar există «sifoane», care toarnă tot primarului. Cârtițele lui Pandele nu-l aveau deloc la suflet pe Mutu. Pentru că acesta era tranșant, dur și le numea slugi. Astfel, Mutu, și-a făcut mulți dușmani. A avut contre urâte cu Sănmărtean și Lazăr. Episodul de la Mediaș, Gigi Becali și «cârtițele» au contribuit la concedierea lui Adrian Mutu. Nici vorbă să primească 50.000 de euro, cum s-a scris. A luat o mică parte din salariu, însă povestea cu clauza a fost mai mult pentru imaginea sa. Ce-i drept, avea, însă, și un om în vestiar. Pe Florin Cernat. Era «fratele» lui Mutu, îi turna tot”, a încheiat sursa noastră. (NU RATA: VIDEO FABULOS. GIGI BECALI ȘI-A SCOS OILE LA PLIMBARE!)

Tot Gigi Becali l-ar fi dat afară și pe Ionel Ganea!

Faptul că Florentin Pandele este influențat de Gigi Becali a fost susținut și de Ionel Ganea, în urmă cu doi ani. Tehnicianul a fost demis deși a dus echipa pe loc de baraj, din ultima în clasament. După ce a fost dat afară, fostul internațional a răbufnit la adresa patronului de la FCSB.

Gigi Becali e diavolul din Pipera. Pozează în creștin și își face imagine prin biserică, dar el este un om foarte rău. El, împreună cu finul său, e un om ușor influențabil. Becali e trimisul diavolului pe Pământ. Eu i-am spus că e fricos după ce m-a amenințat că mă bate cu 27-0. L-am bătut și apoi m-a dat afară de la Voluntari. A vorbit cu Pandele și i-a spus că am vorbit urât de el”, spunea Ionel Ganea la momentul respectiv. (CITEȘTE ȘI: I-A PROPUS LUI GIGI BECALI SĂ-I CEDEZE MARCA, ÎNSĂ MILIONARUL ȘOCHEAZĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...