De ce îl urăște Becali pe fotbalistul de 23 de ani al CFR-ului. ”Lui Gigi nu-i venea să creadă…”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/06/2018 | 23:26

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care Gigi Becali îl critică cu aproape fiecare ocazie pe Alexandru Ioniță. (Promotiile zilei la monitoare) Patronul FCSB-ului ar fi ajuns chiar să-l urască pe fotbalistul de 23 de ani al CFR-ului din cauza faptului că nu a reușit să-l cumpere. Milionarul nu este obișnuit cu refuzurile, iar faptul că mijlocașul i-a respins oferta în două rânduri l-ar necăji teribil.

FCSB este, în clipa de față, singurul club din România care investește, cu adevărat, în transferuri. Gigi Becali a cumpărat aproape toată “crema” din Liga 1. Există, însă, un fotbalist care nu s-a “îndoit” când a văzut banii latifundiarului din Pipera. Acesta este Alexandru Ioniță. Căruia patronul FCSB i-a oferit o “căruță” de bani. Mijlocașul a refuzat, însă, să îmbrace tricoul roș-albaștrilor. Nu a dorit să trădeze Rapidul. Pentru că a fost crescut în spiritul alb-vișiniu. (Reduceri mari la jocuri PC)

Gigi Becali nu a înțeles asta, potrivit apropiaților săi, fiind ferm convins că totul are un preț pe această lume. Cu Alexandru Ioniță nu i-a reușit, însă, ceea ce l-ar fi supărat la culme. Și, în prezent, ar fi ajuns să fie, pur și simplu, obsedat de fotbalistul ajuns, între timp, la CFR Cluj. (VEZI AICI: FOTBALISTUL PE CARE PATRONUL CEREA 20 MILIOANE € SE ”ANTRENEAZĂ” LA CAFENEA!)

Prima ofertă concretă din partea lui Becali pentru Ioniță a venit la finalul lunii octombrie. Gigi i-a pus pe masă un salariu lunar de 15.000 de euro, plus 200.000 la semnătură. Alex i-a transmis că este rapidist și că nu poate trăda Giuleștiul. Și că mai bine se lasă de fotbal. Becali nu s-a lăsat. Iar în decembrie, chiar în ziua de Crăciun, a plusat. I-a oferit lui Alex un salariu de 25.000 de euro pe lună, plus 250.000 de euro la semnătură.

Era dispus să urce prima de instalare chiar și la 300.000 de euro. Din nou, Ioniță l-a refuzat. I-a zis că mai bine se lasă de fotbal decât să ajungă la FCSB. Lui Gigi nu-i venea să creadă. Era convins că va rezolva totul cu bani. Era o ambiție a lui, vroia să lovească în Rapid și să arate că totul are un preț. Nu i-a mers! Și din cauza asta, îl critică pe Ioniță mereu. A ajuns să fie obsedat de el. Nu este obișnuit cu refuzurile. Chiar le-a spus apropiaților că este clar, nu-l va putea lua niciodată la FCSB”, a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană din anturajul lui Gigi Becali. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU IONIȚĂ, NOI SĂGEȚI SPRE FCSB: „PENTRU A DEVENI CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ, FCSB TREBUIE SĂ MĂ IA PE MINE!”)

Becali nu ratează nicio ocazie să-l critice pe Ioniță

Gigi Becali profită de fiecare ocazie pentru a-l critica pe Alexandru Ioniță. Ultima dată s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute. Patronul FCSB-ului l-a ironizat pe mijlocașul CFR-ului, fără să țină cont că fotbalistul a ieșit campion de două ori în trei ani, cât s-a aflat în luptă cu roș-albaștrii.

Ioniţă să joace mai întâi la CFR Cluj, şi mai apoi să ajungă la FCSB. Dar, văd că la CFR Cluj nu a prins decât foarte puţine minute. Păi, Ioniţă e jucător de Steaua? Ioniţă e un jucător valoros. Era o soluţie atunci, atunci când noi nu aveam. Unde să joace el acum? El poate juca stânga sau dreapta, decar… Nu? Stânga e Florinel Coman care îi dă 17 clase, în dreapta e Man care îi dă 29 de clase.

În centru e Budescu şi cu Tănase care îi dau 150 de clase. M-am interesat de Ioniţă când a fost la naţională… m-am interesat de situaţia lui, la echipa naţională îi tremură picioarele, e fricos. Nu vreau să fac păcat şi să vorbesc copilul de rău, dar m-am interesat, e fricos. El unde să joace? Valoare are, nu poţi să-i iei valoarea, dar nu e peste ce avem. O să vină şi Moruţan, ăla e bombă, poate să joace în faţa lui? Ăla e bombă!„, a spus Gigi Becali.

Alex Ioniţă a ajuns după un sezon bun la Astra şi la naţionala României. A fost dorit de FCSB, care şi-a manifestat interesul pentru el prin vocea lui Gigi Becali, dar a ajuns în cele din urmă la CFR Cluj. (VEZI AICI: IMAGINILE CARE-L VOR SCANDALIZA PE MILIONAR! ALIBEC PUNE ÎN PERICOL CONTRACTUL CU FCSB)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)