Acasă » Exclusiv » I-a propus lui Gigi Becali să-i cedeze marca, însă milionarul șochează: ”Minte… Nu mă interesează niciun brand!”

I-a propus lui Gigi Becali să-i cedeze marca, însă milionarul șochează: ”Minte… Nu mă interesează niciun brand!”

De: Răzvan Scarlat 30/05/2018 | 23:05
I-a propus lui Gigi Becali să-i cedeze marca,  însă milionarul șochează:  ”Minte… Nu mă interesează niciun brand!”
I-a propus lui Gigi Becali să-i cedeze marca, însă milionarul șochează: ”Minte… Nu mă interesează niciun brand!”

Andor Sandor, reprezentantul firmei care spune că deține drepturile asupra numelui și imaginii părintelui Arsenie Boca, a anunțat că se află în negocieri cu Gigi Becali pentru a-i preda acestuia dreptul de a fi “guvernatorul mărcii”.  Prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Gigi Becali i-a transmis lui Andor Sandor că nu-l interesează să intre în posesia brandului “Arsenie Boca”. Patronul FCSB-ului a negat că s-ar afla în tratative pentru achiziționarea mărcii și l-a numit “mincinos” pe Sandor.

Situație incredibilă legată de numele lui Arsenie Boca. Andor Sandor, reprezentant legal al Additional Worldwide Care Services LTD – companie care a înregistrat, la nivel european, mărcile „Boca Părintele” și „Arsenie”, susținând că, prin acest procedeu, ar deține acum drepturile asupra numelui și imaginii părintelui Arsenie Boca – încearcă să dea o nouă lovitură. A anunțat, prin intermediul unui comunicat, că se află în negocieri cu Gigi Becali pentru a-i preda acestuia dreptul de a fi “guvernatorul mărcii”. (NU RATA: SCANDAL PE MORMÂNTUL PĂRINTELUI ARSENIE BOCA! ”ESCROCHERIA E CĂ…”)

În urma anunțului făcut de Andor Sandor, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a negat vehement că s-ar afla în tratative pentru a intra în posesia mărcii “Arsenie Boca” și l-a pus la punct pe „proprietarul” brandului. Omul de afaceri a precizat că nu-l cunoaște pe Andor Sandor și a explicat de ce „brandul” părintelui nu poate fi scos, niciodată, “pe tarabă”. 

Nu-l cunosc pe acest domn. M-a sunat cineva că vrea mail-ul meu. I l-am dat, o singură dată am vorbit. Atât! Și i-am spus că nu mă interesează niciun brand. Pentru că «Arsenie Boca» este o marcă notorie și aparține Bisericii Ortodoxe Române. Conform legii, o marcă notorie nu trebuie înregistrată niciodată. Andor Sandor minte când spune că se află în negocieri cu mine. Mă repet, nu-l cunosc pe acest personaj. Să aștepte răspunsul meu 1.000 de ani. Pe mine nu mă interesează”, a spus Gigi Becali pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În tot acest timp, Biserica face eforturi pentru a urgenta canonizarea. Avocatul Daniel Ionașcu intenționează chiar să strângă un milion de semnături, în așa fel încât trecerea lui Arsenie Boca în rândul sfinților să aibă loc cât mai repede. Situație care ar dejuca planurile lui Andor Sandor, deși acesta susține că se află pe finalul negocierilor cu Gigi Becali privind preluarea „brandului”.

Subsemnatul Andor Sandor sunt în deplină convingere când afirm că domnul George Becali este un român demn de amploarea și complexitatea preluării și continuării drumului Părintelui Arsenie Boca în România. Actele sale de filantropie sunt pure mărturii ale iubirii dezinteresate față de semenii lui români, pe care și-o manifestă neîncetat.

Vă asigur că rezultatul negocierilor care sunt purtate la această oră vă vor fi comunicate în scurt timp, iar, prin bunăvoința lui Dumnezeu și cu sprijinul poporului român, George Becali să fie guvernatorul brandului Părintele Arsenie Boca”,  susține Andor Sandor. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL LE-A ”ÎNCOLONAT” ÎN INSTANŢĂ PE MĂICUŢELE DE LA CHRISTIANA! )

Cine a fost Părintele Arsenie Boca

Părintele Arsenie este recunoscut ca unul dintre marii duhovnici români ai secolului trecut. De-a lungul timpului, acesta a fost stareț la Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus și apoi la Mănăstirea Prislop.

Teolog, pictor și duhovnic, Părintele Arsenie a văzut lumina zilei în data de 29 septembrie 1910. A studiat la Gimnaziul ortodox „Avram lancu” din Brad (1922-1929), Academia Teologică „Andreiană” din Sibiu (1929-1933), la Academia de „Belle Arte” din București și un stagiu de documentare la Muntele Athos. (CITEȘTE ȘI: L-A VISAT PE ARSENIE BOCA, ŞI-A DONAT ÎNTREAGA AVERE ŞI…)

A fost hirotonit diacon celib în 1936 și preot în data de 10 aprilie 1942, notează Basilica.ro. În data de 3 mai 1940 a fost tuns în monahism la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, sub numele de Arsenie, a cărei obște a îndrumat-o până în toamna anului 1948, când a fost transferat de mitropolitul Nicolae Bălan la Mănăstirea Prislop.

A fost arestat de autoritățile comuniste în noaptea de 15/16 ianuarie 1951 și închis la: Aiud, Baia Sprie, Ocnele Mari, nouă luni la Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Eliberat la 17 martie 1952, s-a întors la Mănăstirea Prislop, participând la slujbe, pictând și lucrând în obștea mănăstirii. În anul 1955 era anchetat la Timișoara, suferind alte șase luni de detenție.

În anul 1969, Mănăstirea Prislop a fost închisă, iar părintele Arsenie exclus din monahism, începând perioada de pribegie prin București și alte localități. În 1961 era angajat la Atelierele Patriarhiei, iar în 1968 a fost pensionat.

S-a retras la parohia Drăgănescu, lângă București, începând pictarea bisericii de aici. Spre sfârșitul vieții i s-a permis să se reîntoarcă la Prislop. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA! DOCUMENTE SECRETE ALE SECURITĂȚII)

A trecut la cele veșnice în data de 28 noiembrie 1989 și a fost înmormântat la Mănăstirea Prislop, mormântul părintelui devenind un adevărat loc de pelerinaj pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au preţuit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa și vei economisi bani
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa...
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face...
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
ANAF nu poate să vândă terenurile Elenei Udrea. La ce preț au ajuns bunurile
ANAF nu poate să vândă terenurile Elenei Udrea. La ce preț au ajuns bunurile
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Cum se înțelege Violeta cu Radu Ștefan Bănică. Andreea Marin a dat din casă: „Mi-a fost greu să îmi ascund lacrimile”
Cum se înțelege Violeta cu Radu Ștefan Bănică. Andreea Marin a dat din casă: „Mi-a...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
×