Cum arată acum Plușica de la Puterea Dragostei. Concurenta de la Kanal D a slăbit, a renunțat la blond și…

Autor:
Publicat: 13/07/2020 | 11:10

Plușica de la Puterea Dragostei a rămas una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Kanal D. Aceasta a câștigat simpatia publicului cu felul său de a fi, dar și cu numeroasele interacțiuni pe care le-a avut cu aceștia, pe conturile sale de pe rețelele de socializare. 

Participarea la Puterea Dragostei i-a adus Plușicăi popularitate, dar și admirația fanilor săi. Aceasta a păstrat în permanență legătura cu admiratorii săi, pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, Raluca Marina, pe numele său real, a cunoscut numeroase schimbări.

Concurenta de la Kanal D a scăpat de cele câteva kilograme în plus, a renunțat la blond în favoarea unei nuanțe de șaten și este mult mai sexy! Cam așa o putem caracteriza acum pe Plușica, cea care a rămas plină de viață și amuzament, în inimile fanilor săi, căci nu de puține ori s-a făcut plăcută prin spontaneitatea sa și prin faptul că trata orice situație cu răbdare, dar nu îi lipsea nici hazul de necaz!

Plușica de la Puterea Dragostei, relație secretă cu Culiță Sterp

Despre Plușica s-a vorbit extrem de mult acum ceva timp, după ce s-a zvonit că ar avea o relație secretă cu nimeni altul decât Culiță Sterp. Plușica și Culiță erau de nedespărțit, petreceau timp împreună, au fost chiar și la mare și, mai mult de atât, Plușica a participat chiar și la filmările unui videoclip de-ale artistului.

Plușica și Culiță Sterp

Cu toate acestea, se pare că artistul ar fi vrut să țină totul secret, acesta fiind și motivul pentru care nu și-a asumat legătura amoroasă cu concurenta de la Puterea Dragostei.

“Între Culiță Sterp și Plușica de la «Puterea Dragostei» a fost întotdeauna… ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el nu a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea. Motivul nu l-au spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, a declarat un apropiat al fostului cuplu format din Culiță Sterp și fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D, la momentul respectiv, potrivit wowbiz.ro.