Cum arată hotelul lui Radu Mazare din Madagascar. Cât costă o noapte de cazare

Publicat: 08/05/2019 | 16:01

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost capturat de autorități în Madagascar, au precizat –  pentru mediafax.ro, surse judiciare. Radu Mazăre are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor.

Radu Mazăre deține în Madagascar un complex de bungalouri de lux. Este vorba de 1,8 hectare de teren în Antsiranana, pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului. Terenul se află în regiunea Diana și este concesionat pe 99 de ani. Fostul primar al Constanței ar fi plătit pentru care a plătit, conform declarațiilor sale, doar 1 Euro/mp.

„Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi. Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult“, declara, în 2012, Radu Mazăre, conform okmagazine.ro.

Conform aceleiași surse, Mantasaly Resort are 48 de spaţii de cazare, dintre care 16 bungalouri pe plajă şi 32 de camere de hotel, iar preţurile variază între 65 şi 85 de euro/noapte, în funcţie de tipul camerei (dublă, matrimonială sau superioară) şi de vederea la mare (parţială cu full view). Cei care rezervă camerele superioare cu vedere la mare sunt primiţi cu şampanie la sosirea în resort.

Complexul beneficiază de un restaurant (Fasika Restaurant) care serveşte atât preparate locale, cât şi internaţionale, un lounge (BaoBar Lounge), un SPA (Oasis Spa), precum şi spaţiu şi echipamente pentru kitesurf (Lemur’s KiteSpot).

Citește și...