Cum arăta Cristina Țopescu în momentul în care a fost găsită! Medicii de la Ambulanță au avut un șoc

Autor: C. C.
Publicat: 13/01/2020 | 09:26

Cazul morții Cristinei Țopescu șochează pe toată lumea. Au ieșit  la iveală noi detalii. Duminică seara un echipaj de la ambulanță a constatat decesul femeii. Medicii au fost uimiți când au văzut trupul neîsuflețit al jurnalistei. Ei  nu au recunoscut-o în primă fază, degradarea a făcut ca trasăturile să nu mai fie vizibile.

Ambulanța a fost alertată de poliție, duminică seara, în jurul orei 21:39. Echipajul medical a fost chemat pentru a constata decesul unei femei, în zona Tunari. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȚOPESCU S-A SINUCIS?! IPOTEZĂ TULBURĂTOARE ÎN CAZUL MORȚII PREZENTATOAREI TV)

S-a concluzionat că decesul Cristinei Țopescu a survenit, de mai multă vreme, pentru că trupul ei era de nerecunoscut. Echipajul de pe ambulanță nici nu a putut să își dea seama despre cine este vorba.

Cauza decesului nu a fost stabilită, încă cu exactitate. Polițiștii au spus că nu au găsit urme de violență pe corpul neînsuflețit. Surse judiciare au declarat că anchetatorii cred că jurnalista a murit în urmă cu mai multe zile.

Citește și...