Cum arată, de fapt, Danela, iubita lui Roby Roberto (Mihai Bendeac) din „Băieți de Oraș”! E total diferită față de cum o știi în serialul de la Antena 1

Publicat: 09/07/2019 | 09:26

Lorena Luchin este actrița care a jucat rolul Danelei, în ”Băieți de oraș”, fiind iubita lui Roby Roberto. Rolul blondei ușor de păcălit de iubitul certat cu gramatica, interpretat de Mihai Bendeac, a consacrat-o în televiziune.

Doar că Lorena Luchin este cu totul altă femeie atunci când părăsește filmările. Nu are absolut nicio legătură cu personajul Danela.

Absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale, Lorena Luchian are 27 de ani și dezvăluia că mama ei şi-a dorit ca ea să fie avocat. Așa că, din 2016, ea urmează şi cursurile Universităţii Dimitrie Cantemir, la Facultatea de Ştiinte Juridice şi Administrative.

Lorena spune că a rămas în relații de amiciție cu televiziunea, „ca urmare a unei relații destul de lungi și de profunde, care a lăsat semne de bună purtare”, scrie VIVA!.

Lorena Luchian este cunoscută și datorită rolurilor din piesele de teatru „Konkurs’, „Revizorul’, „Chicago’ şi „Trilogie belgrădeană’, însă cel mai des este asociată cu Danela lui Roby, însă televiziunea nu a reușit să o cucerească foarte tare pe Lorena.

„Am fost atenționată de colegul meu, Mihai Bendeac, că viața mea se va schimba și că lumea mă va striga pe stradă, ceea ce s-a și întâmplat. Vreo două-trei luni a fost nemaipomenit, simțeam că atinsesem apogeul, apoi a început să devină deranjant. Mi-am dat seama că nu-mi place să merg oriunde și să fiu recunoscută.

Vreau să fiu un om normal, care poate ieși afară și nepieptănată, și în cizme de ploaie. Treaba asta cu apariția la tv a venit cu câteva dezavantaje. Eu sunt un om foarte liber și normal, iar televiziunea îți impune o anumită postură, să ai un anumit caracter, lucruri cu care eu nu am putut să mă acomodez. Televiziunea din România este nișată, iar produsele bune nu au foarte mult success”, declara actrița, pentru yorick.ro.

Citește și...