Cum arăta în liceu Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Cum o descriu foștii colegi

Publicat: 29/05/2019 | 16:26

Irina Tănase a început să fie în atenția presei după ce s-a aflat că este iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Cu aproape zece ani în urmă, Irina era însă o elevă care aproape trecea neobservată. Învăța la clasa D a generației 2011 din Colegiul Național Elena Cuza din București, un liceu ”de cartier”, cum îl descriu absolvenții. 

După ce relația dintre ea și Liviu Dragnea a devenit publică, Irina Tănase a încercat să șteargă trecutul, dar mai ales pozele care nu o avantajau foarte tare. Și-a șters pagina de Facebook, iar contul de Instagram are accesul restricționat.

Foștii colegi ai Irinei fac însă lumină în ceea ce o privește pe tânără.

„Învățam în sala 13 din liceu, clasa cu cireș la geam, ne urcam pe fereastră și culegeam cireșe, eram singurii privilegiați din tot liceul”, au declarat colegii Irinei pentru Libertatea.ro

„Nu era un elev strălucit, însă nici nu era la coada clasei. Să spunem medie, poate puțin peste mediocru pentru o clasă de mate-info. Dar, într-adevăr, îi plăcea matematica, era bună la mate”, au mai spus aceștia.

Irina, în vremea liceului, alături de colegi (Foto: Libertatea)
Irina, în vremea liceului, alături de colegi (Foto: Libertatea)

Cum a reacționat Irina Tănase după condamnarea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase, urmau să se căsăorească. Fostul lider PSD este de câțiva ani într-o relație cu o blondă cu 31 de ani mai tânără, el având 56 de ani, iar ea doar 25. Destul de discreți în privința relației lor, Liviu și Irina Tănase, iubita lui, au evitat să vorbească despre relația lor și s-au ferit încă de a început de ochii presei.

Tânăra a fost contactată de mai multe publicații pentru a comenta condamnarea partenerului ei la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, dar ea a refuzat să dea detalii prea multe.

„Nu doresc să comentez. Este un moment greu pentru noi”, a declarat ea conform unor surse citate de Huff.

Citește și...