Cum arată inelul de logodnă primit de Ștefania de la Speak: ”Nu vreți să știți câtă grijă am avut”

Autor:
Publicat: 22/04/2020 | 17:58

După trei ani de relație, Speak a făcut pasul cel mare! Artistul a cerut-o de soție pe Ștefania, în cadrul emsiiunii ”Asia Express”, la care au fost concurenți. Însă… puțini sunt cei care știu cum arată bijuteria primită de ”Libelulă”.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul emsiunii ”Asia Express”. Și, iată, că acum… Speak a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă pe Ștefania.

Înainte de a intra în competiție, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit. Așa că, în momentul în care și-au citit scrisorile unul altuia, la finalul unei dintre probele de la ”Asia Express”… artistul s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el. (CITEȘTE ȘI: FILMUL INCREDIBIL AL MORȚII TÂNĂRULUI CARE A ATACAT POLIȚIȘTII ÎNTR-UN HOTEL DIN BUCUREȘTI. „ÎNARMAT CU O FOARFECĂ ȘI O SULĂ, A LOVIT…”)

Printre lacrimi, răspunsul, a fost ”Da!”, iar apoi Speak i-a pus inelul pe deget logodnicei sale. Însă, puțini, sunt cei care știu cum arată bijuteria. Ei bine, inelul este un model deosebit și a putut fi observat în câteva cadre, de-a lungul competiției.

Așa arată inelul de logodnă primit de Ștefania

”Nu vreți să știți câtă grijă am avut, cum l-am dosit. Știau că îl am asupra mea, cei din producție, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Inițial, am zis că-i dau inelul chiar când vom fi eliminați, ca să îndulcesc momentul, însă citirea scrisorilor partenerilor mi s-a părut portivită și am decis atunci să fac gestul”, a povestit Speak.

Artistul și partenera lui mai au, totuși, de așteptat până vor deveni soț și soție, pentru că România este în stare de urgență, din cauza pandemiei provocată de COVID-19. (VEZI ȘI: LA UN AN DE LA DIVORȚ, EX-MINISTRUL ȘI-A “OFICIALIZAT” RELAȚIA CU NOUA IUBITĂ. S-AU FOTOGRAFIAT ÎMPREUNĂ ÎN…)

Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe ea să organizeze”, a mai declarat Speak.