Cum arăta iubita lui Liviu Dragnea înainte de a trece pe la chirurgul estetician

Publicat: 01/06/2019 | 18:45
Cum arăta iubita lui Liviu Dragnea înainte de a trece pe la chirurgul estetician

Ajunsă în atenția publicului după ce a devenit iubita fostului lider PSD, Irina Tănase și-a dorit probabil să facă niște schimbări în privința aspectului fizic, ceea ce s-a și întâmplat. Cel mai probabil ea a apelat la chirurgia estetică, însă, chiar și-așa, rezultatul a fost unul bun.

La cei 26 de ani ai săi, Irina este o tânără cu trăsături frumoase și armonioase, dar umblă vorba că tânăra a vizitat cabinetul medicului estetician pentru a face ajustări esențiale.

Zvonuri sau nu, e cert că Irina arată acum complet diferit față de cum arăta în 2013, dovada fiind o fotografie mai veche cu aceasta, din perioada în care și-a cunoscut actualul iubit.

Judecând după imagine, cel mai probabil că aceasta și-a făcut rinoplastie și nu este exclus să-și fi mărit buzele cu acid hialuronic, relatează viva.ro.

Cunoscută pentru implicarea în organizarea unor acțiuni caritabile, Irina Tănase a ajuns în atenția lui Liviu Dragnea în 2013, anul în care tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, devenind asistenta liderului PSD.

Citește și...