Cum arată iubitul misterios al Ralukăi! Cântăreața îl ține departe de camerele de luat vederi: “M-a susținut mereu“

Autor: Anca Toma
Publicat: 16/04/2018 | 08:49

Raluka, una dintre câștigătoarele emisiunii Asia Express nu este singură, se iubește cu cineva de aproximativ doi ani, însă nu dorește să facă publice prea multe informații despre el. Cântăreața îl ține departe de camerele de luat vederi și nici pe rețelele de socializare nu postează poze alături de el.

Vedeta a fost plecată o lună de zile în Asia, acolo unde s-a filmat emisiunea și a fost nevoită să își lase bărbatul iubit acasă, singur. Se pare că totul a decurs foarte bine, acest lucru nu i-a afectat relația, ba din contră.

Ne iubim de nu mai putem. Cu dragostea pentru muzică stăm foarte bine. Eu sunt cu cineva şi asta se ştie deja. Sunt fericită. (…) Mai aveam momente când îi spuneam Anei că îmi e dor de el. Mă susţine. M-a susţinut mereu. E foarte important pentru că atât timp cât eu am fost plecată el a stat lângă familia mea. Îi ajuta cu ce aveau nevoie. I-am spus iubitului că voi pleca, a înţeles. De doi ani, cu o pauză mai aşa. (…) Îmi scria tot timpul că e greu. Reuşeam să ne înţelegem când prindeam telefonul, a spus Raluka pentru viva.ro.

Cât au câștigat, de fapt, Raluka și Ana Baniciu și ce vor să facă cu banii

Din câștigul de 30.000 de euro pe care l-au luat de la Asia Express, statul român își reține 16%, ceea ce înseamnă 4.800 de euro. Astfel, cele două au împărțit câștigul rămas la 25.200 de euro. Fiecare dintre ele a luat 12.600 euro, după reținerea taxelor și împărțirea sumei la doi. Întrebate ce vor să facă cu banii, Raluka și Ana Baniciu au mărturisit că vor să își cumpere ampartamente în același bloc. Cele două își doresc să fie vecine.

„Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva”, a mărturisit Raluka.

„Banii practic îi vom investi în noi. Oricum, pentru noi banii nu au fost niciodată miza de la Asia Express”, a adăugat Ana Baniciu.

Citește și...