Cum arată Karmen Minune în costum de baie, gravidă în 7 luni

Publicat: 12/06/2019 | 18:18

Karmen Minune urmează să devină mămică pentru prima oară și abia așteaptă să-și țină fetița la piept. Până una alta, artista este extrem de energică și nu își ocupă timpul liber cu fel și fel de activități.

Karmen Minune este în ultimul trimestru de sarcină, dar nu stă locului nicio secundă. După ce a urcat pe scena de la Forza Zu, Karmen își ocupă timpul cu fel și fel de activități. Astăzi, artista a profitat de vremea călduroasă și a stat la plajă. Karmen s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie negru, din două piese, cu burtica la vedere. (CITEȘTE ȘI: KARMEN MINUNE, INCREDIBIL DE SEXY ȘI ÎN ULTIMUL TRIMESTRU DE SARCINĂ!)

”Fructe și soare. Mixul perfect pentru mine și pentru bebeluș”, a scris Karmen pe contul ei de Instagram.

Karmen Minune și Bogdan Căplescu nu au ales încă nașii pentru Sofia

Karmen Minune și iubitul ei urmează să devină părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii! Cei doi abia așteaptă să-și cunoască fetița. Karmen și Bogdan Căplescu nu și-au ales încă părinții spirituali pentru micuța Sofia, dar… timp mai este! Cât de curând, ei vor decide cine va fi cuplul care le va boteza primul copil. (VEZI ȘI: CUM O RĂSFAȚĂ IUBITUL PE KARMEN MINUNE. NU ÎI REFUZĂ NICIUN CAPRICIU)

“Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”, a spus Karmen pentru Viva!