Cum arată Liviu Dragnea după un an de închisoare. Schimbarea e dramatică. FOTO

Publicat: 25/06/2020 | 18:20
Cum arată Liviu Dragnea după un an de închisoare. Schimbarea e dramatică. FOTO

Liviu Dragnea a acordat, pentru prima dată de când a fost încarcerat, un intervin în care a vorbit despre dușmanii politici sau starea psihică în care se află, la 13 luni de la încarcerare.

Fostul președinte al PSD este complet schimbat, a slăbit mult și mărturisește că acum muncește ca orice om obișnuit, în interiorul penitenciarului. De asemenea, Dragnea spune că nu se declara doborât de adversari.

Citește și: Irina Tănase, probleme în viața personală?! Ce mesaj a postat iubita lui Liviu Dragnea pe o rețea socială

Liviu Dragnea, pentru prima dată într-un interviu

„Mai o mașină de raparat. O sudură. O poartă. Sunt bine. Nu am probleme.NU am probleme de sănătate. M-am tăiat la mână. Nu urmăresc presa. Actuala putere, aceasta forță politică, a mers în toate campaniile pe un mesaj anti -cineva. Sunt convins că și acum o să mergă pe acest mesaj”, a spus Liviu Dragnea la Realitatea Plus.

Fostul politician a slăbit

Din moment ce l-a reușit o rețetă scumpă, nu au plătit ei din buzunar, de ce să nu mai incerce inca o data. Sa nu uitam unde sunt. Oricine zambeste aici – zambeste aman. NU m-au ingenunchiat. Nu m-au infrant,. Cu toate ca ei anul asta nu m-au lasat in pace. M-au condamant total nevinovat”, a spus Liviu Dragnea.

Nu rata: Liviu Dragnea a fost scos din închisoare. Fostul șef PSD, convocat la discuție cu președintele CCR, Valer Dorneanu

Primul interviu

pe 27 mai 2019, la o zi de la alegerile parlamentare, când liderul PSD de la acea vreme, și, totodată, șeful Camerei Deputaților, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

După 396 de zile de închisoare, lui Liviu Dragnea i s-a permis să acorde un interviu pentru presă. Anca Alexandrescu, fosta sa consilieră, devenită jurnalistă la Realitatea PLUS i-a adresat întrebări, printr-o aplicație video, fostului său șef.