Cum arată Mirela de la Insula Iubirii după ce a devenit dependentă de operațiile estetice

Publicat: 02/02/2020 | 11:56

Din dorința de a fi cât mai frumoasă, Mirela Baniaș – fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” – s-a lăsat pe mîinile medicilor esteticieni, iar foarte mulți dintre cei care au urmărit-o în respectivul show spun că acum este de nerecunoscut.

Intervențiile estetice sunt, uneori, necesare, iar în alte cazuri reprezintă o ”provocare” care duce la transformări surprinzătoare. Mirela Baniaș pare, acum, cu totul altcineva, deși – ținând cont de fotografiile pe care le postează, pare a se simți bine în pielea ei. Rămâne de discutat dacă decizia vedetei a fost sau nu una nimerită, dar important este că Mirela este decisă să meargă mai departe.

Ultima intervenție chirurgicală pe care fosta concurentă de la Insula Iubirii a avut-o a constat în injectarea de acid hialuronic în buze şi în faţă, din dorința de a scăpa de riduri, dar și pentru că și-a dorit foarte mult să aibă… buze mai mari.

Mirela Baniaș, la un pas de a fi ucisă în penitenciar

Mirela Baniaș, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a trecut printr-un adevărat coșmar. După ce a fost căsătorită cu un bărbat pentru care a furat – din banca la care lucra –  suma de 100.000 de euro și a ajuns în închisoare, Mirela a fost la un pas de a fi ucisă. A stat 4 ani într-un penitenciar de maximă securitate, acolo unde a îndurat un tratament groaznic din partea colegelor de celulă.

La un moment dat, Mirela Baniaș a mărturisit că a fost la un pas de a muri, după ce una dintre colegele de celulă – o criminală extrem de periculoasă – a plănuit să o atace cu niște cuțite pe care le confecționa din conserve. Mirela a povestit, de asemenea, totul despre lucrurile pe care a fost obligată să le facă în închisoare: de la munca cea mai de jos, la nopțile în care adormea plângând și se ruga să se sfârșească acea dramă.

„Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă în regim închis. Am muncit foarte mult să ies de acolo. Am lucrat un an la o spălătorie, am spălat toate hainele la tot penitenciarul. Mă dureau braţele când intindeam… Erau nişte şobolani…”a povestit Mirela Baniaș.

Citește și...