Cum arata mormantul Marioarei Zavoranu la 40 de zile de la deces! Ce au putut sa faca…

Publicat: 27/05/2015 | 00:13
Cum arata mormantul Marioarei Zavoranu la 40 de zile de la deces! Ce au putut sa faca…

La 40 de zile de la moartea Marioarei, foarte putini oameni mai trec pe la mormantul femeii de afaceri. In schimb, in cimitir, lucrurile s-au precipitat, iar in jurul locului de veci au inceput sa se petreaca anumite miscari.

De data asta nu este vorba despre vraji, spirite sau alte povesti malefice, chiar daca totul se intampla la mormantul Marioarei Zavoranu, in apropierea parastasului de 40 de zile.

Astfel, florile care sufocau locul de veci la inmormantare au disparut si s-au vestejit, iar putini au fost cei care s-au intors sa aprinda o lumanare la capataiul Marioarei. Dovada stau cele cateva fire ofilite, aflate intr-o vaza de sticla.

mormant marioara

Au scos dalele

Ce este insa cu adevarat important se petrece la cativa pasi de mormantul mamei Oanei, acolo isi doarme somnul de veci Nicolae Zavoranu. Mai multe materiale de constructii au fost puse in acest loc, iar din cate se pare, in viitorul apropiat, locul de meci al Marioarei va avea parte de o noua piatra funerara.

dale maormant marioara

 

Se asteapta sa treaca 40 de zile de la moartea Marioarei

Muncitorii au inceput deja sa scoata demonteze pavajul care strajuieste mormantul, pregatindu-se pentru ridicarea unei cruci si a unui gardulet de marmura. In concordanta cu traditiile, lucrarea va fi inceputa dupa cele 40 de zile de la trecerea in nefiinta a femeii, cand se considera ca sufletul mortului si-a gasit „linistea”.

mormant_blurat

 

CITESTE SI: 

CUMPLIT! Astea au fost ultimele cuvinte ale Marioarei Zavoranu inainte sa MOARA!

Marioara Zavoranu a MURIT in Vinerea LUMINATA! Ce se intampla cu sufletul ei, potrivit preotilor!

(M.N.)

Citește și...