Cum arată Mr. Bean la 63 de ani! Actorul Rowan Atkinson, care-l interpretează pe celebrul personaj, va deveni tată pentru a treia oară!

Publicat: 03/11/2018 | 17:27

Actorul britanic Rowan Atkinson a devenit celebru grație personajului Mr. Bean, pe care-l interpretează uluitor. Rowan a fost inclus, de altfel, în TOP 50 al celor mai amuzanți actori de comedie din toate timpurile, din Marea Britanie

La sfârştiul anului trecut, actorul a anunţat că va deveni tată pentru a treia oară, noua lui iubită, Louise Ford, în vârstă de 33 de ani, dăruindu-i un copil. Sunetra Sastry, fosta soție a celebrului actor, i-a dăruit, de asemenea, doi urmași, pe Lily şi pe Benjamin, în vârstă de 23, respectiv 25 de ani. Atât actorul, cât și partenera lui de viață nu au făcut niciun comentariu, după ce informația a apărut. (CITEȘTE ȘI: OSAMA BIN LADEN ERA MARE FAN AL FILMELOR CU MR. BEAN. CE AU MAI DESCOPERIT AGENŢII CIA ÎN ASCUNZĂTOAREA TEMUTULUI LIDER TERORIST)

Pe lângă rolul din „Mr. Bean“, Rowan Atkinson a reuşit să cucerească lumea filmului şi cu rolul din „Johnny English“, cel mai recent film al acestei serii fiind distribuit în cinematografe în acest an.

Mr. Bean: ”S-a ajuns într-un punct!”

“Mr. Bean“ este unul dintre cele mai îndrăgite personaje de comedie din istorie, o legendă care a făcut întreaga lume să râdă, fără să scoată un singur cuvânt. Acum însă actorul care îl interpretează pe Mr. Bean a făcut un anunț care îi va întrista pe fanii din întreaga lume. Rowan Atkinson, actorul care pentru zeci de ani l-a jucat pe Mr. Bean, a declarat că povestea faimosului personaj a ajuns la final de drum. „Mă îndoiesc că va mai apărea vreodată (n.r. personajul Mr. Bean), dar niciodată nu se știe. Niciodată să nu spui niciodată”, a declarat celebrul actor, conform Unilad. „S-a ajuns într-un punct în care putem spune că s-a făcut cam tot ce se putea face cu el (n.r. personajul Mr. Bean)”, a mai adăugat Rowan Atkinson în cadrul unui interviu televizat. (CITEȘTE ȘI: TOATĂ LUMEA ÎL CUNOAŞTE CA ŞI “MR. BEAN“, ÎNSĂ PUŢINI ŞTIU POVESTEA EFORTURILOR DIN SPATELE PERSONAJULUI! DE CE NU VORBEŞTE ROWAN ATKINSON ÎN CELEBRUL SERIAL)

Povestea lui Rowan Atkinson

Actorul s-a născut pe 8 septembrie 1955, fiind cel mai tânăr dintre cei patru fraţi. Tatăl său a fost fermier şi făcea parte dintr-o familie de clasă mijlocie, însă asta nu l-a oprit. El nu a putut vorbi întreaga lui viaţă din cauza faptului că este bălbâit, neputând pronunţa sunetului literei “B”. Era bâlbâit, însă a transformat acest defect în atuul său.

A studiat la Universitatea Newcastle şi Universitatea Oxford şi a obţinut diplma de masterat în inginerie electrică. În timp ce urma masteratul a co-creat şi co-scris seria “Mr. Bean“, pentru care este atât de faimos. După puţin timp, a început să interpreteze teatre, cluburi şi în cadrul unei emisiuni de comedie de pe postul BBC Radio 3. (CITEȘTE ȘI: MR. BEAN SI-A MUTAT IUBITA INTR-O CASA DE 4.6 MILIOANE DE LIRE!)

În 1981, Atkinson a devenit cel mai tânăr interpret care să aibă o emisiune individuală în West End. În 1990, el a interpretat personajul pe care l-a creat “Mr. Bean“, în cadrul unui serial televizat, care a avut un succes răsunător.