Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie, la aproape 60 de ani

Publicat: 16/07/2019 | 11:38

Silvia Dumitrescu se relaxează pe litoralul românesc, alături de prieteni și de soțul ei. După ce a scăpat de kilogramele în plus, artista s-a afișat cu mândrie în costum de baie.

Și-a făcut bagajele și împreună cu prietenii, dar și cu soțul ei, Silvia Dumitrescu a mers la mare să se relaxeze câteva zile. Sfătuită de medic să slăbească, artista a reușit să dea jos aproximativ 15 kilograme în patru luni. Iar acum s-a afișat, cu mândrie, în costum de baie pe litoralul românesc. Ce-i drept, la aproape 60 de ani, cântăreața este într-o formă de zile mari! (CITEȘTE ȘI: SILVIA DUMITRESCU, ACCIDENT DE MAȘINĂ ÎN TIMP CE SE ÎNDREPTA SPRE UN EVENIMENT)

„În vacanță… sport,muzică și bucurie alături de cei dragi❤ vă pup cu drag și vă iubesc!!!”, a scris Silvia Dumitrescu în dreptul imaginilor din vacanță. (Tu îți alegi un Samsung la abonament cu net 4G NELIMITAT, iar noi îți dăm voucher de la Blue Air!)

Silvia Dumitrescu, o artistă excentrică

În vârstă de 59 de ani, Silvia Dumitrescu și-a păstrat extravaganța din tinerețe. Artista a mărturisit că, de multe ori, i-a fost atinsă podoaba capilară de fani, care au dorit să știe dacă are sau nu perucă. Ei bine, vedeta a recunoscut că a încercat să poarte diverse peruci, dar nu i-a plăcut cum s-a simțit cu ele. (VEZI ȘI: ACUZATĂ CĂ I-AR FI FURAT IUBITUL DIDEI DRĂGAN, SILVIA DUMITRESCU A RUPT TĂCEREA: “ADEVĂRUL E CĂ…”)

“Lumea este obișnuită cu stilul meu, cu culorile. Am avut aceste spray-uri de păr, vreau să le zic tuturor că nu mă vopsesc, le folosesc de ani de zile. Imediat după ani 90 am făcut rost de aceste spray-uri colorate din Italia și de atunci, le tot folosesc. Și multă lume îmi pune mâna pe păr, să vadă dacă este perucă.

Am încercat și eu cu perucă, dar n-am rezistat. Eu mă mișc, mă încălzesc foarte tare. Face parte din felul meu de a fi, nu fac vreun efort ceva, întotdeauna mi-a plăcut să fiu altfel, am mers pe niște drumuri mai puțin bătătorite, piesele mele sunau altfel decât ce se întâmpla până la lansarea mea. Anul acesta împlinesc 35 de ani de carieră muzicală și 60 de ani, în toamnă”, a declarat cântăreața Silvia Dumitrescu la Antena Stars. (Ia-ți număr nou de la Telekom cu un smartphone la preț de ofertă și îți dăm bani de vacantă!)

Citește și...