Cum arată soțul Vulpiței, când își dă tricoul jos. Viorel Stegaru s-a dezbrăcat în direct, la Antena 1: „Vreau să mai fac…”

Autor:
Publicat: 29/05/2020 | 18:46
Cum arată soțul Vulpiței, când își dă tricoul jos. Viorel Stegaru s-a dezbrăcat în direct, la Antena 1: „Vreau să mai fac…”

Dacă până acum Vulpița a fost mereu în centrul atenției, iată că a venit momentul de glorie al lui Viorel Stegaru. Bărbatul a făcut spectacol la Acces Direct și a avut parte de un tratament regesc. 

De ceva timp, Viorel Stegaru se tot plânge că are probleme de sănătate și că, din cauza durerilor de spate, nu prea poate să doarmă. Tocmai de aceea, echipa emisiunii Acces Direct i-a pregătit o surpriză de proporții și l-a trimis la un terapeut care poate să rezolve această problemă care nu-i dă pace.

NU RATA – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A SEMNAT PRIMUL CONTRACT DE MUNCĂ, PLÂNGÂND! VIOREL, FOC ȘI PARĂ PE REUȘITA SOȚIEI: „NU ARE NICIUN DREPT”

În direct la Antena 1, Viorel s-a dezbrăcat și s-a lăsat pe mâna specialistului, fiind foarte încântat de masajul pe care i l-a oferit. Telespectatorii au putut să-i vadă fizicul fără haine și să-l admire pe Viorel în toată splendoarea, așa cum numai Vulpița poate! Mai mult, în semn de respect, soțul Vulpiței i-a oferit terapeutei un buchet uriaș de flori.

„Astea sunt pentru tine, că ai niște mâini. Vreau să mai fac o ședință. Una, două, depinde”, i-a spus Viorel terapeutei, foarte mândru de fapta lui.

Viorel Stegaru, călcat în picioare – la propriu, în direct

Ei bine, zis și făcut, căci ședința de masaj a început imediat. Viorel Stegaru a avut parte de un moment unic de răsfăț și s-a bucurat de fiecare secundă. Din cauza faptului că terapeuta nu reușea să-i aline durerea de spate cu mâinile soțului Vulpiței, aceasta a urcat pe spatele lui Viorel cu picioarele, la propriu!

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A AJUNS DE NERECUNOSCUT. FANII AU LUAT LA MIȘTO ULTIMA APARIȚIE A VERONICĂI: „ÎȘI BAT ĂȘTIA JOC DE TINE”

„Începem la fel. Doar mișcările… încerc să fiu puțin mai drastică. Se înroșește imediat, deci a fost tensionat. Probabil stai cocoșat”, a spus terapeuta, la Acces Direct.

„E cel mai bine. Asta e cea mai bună parte. (…) E bine. E destul de grea. Ai 50 de kilograme? E bine, bine”, a răspuns Viorel, extrem de încântat de faptul că terapeuta s-a urcat cu picioarele pe el.