Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe: ”Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere”

Publicat: 02/02/2020 | 11:43
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe: ”Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere”

Fostul premier Viorica Dăncilă a candidat la alegerile prezidențiale de anul trecut, însă a fost învinsă de Klaus Iohannis și, ulterior, a pierdut și șefia PSD. Revenirea la ”normalitate” nu a fost, totuși, un șoc pentru Viorica Dăncilă, interacțiunea cu oamenii de pe stradă și și timpul liber fiind reconfortante.

În tinerețe, Viorica Dăncilă nu era blondă, ci brunetă, iar viața de cuplu s-a schimbat radical după ce ea și soțul său l-au adoptat pe Victor, acesta devenind ”răsfățatul familiei”.

„Ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim, pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a povestit Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, în tinerețe, alături de soț și de Victor

Viorica Dăncilă a renunțat la… celebrul coc

Viorica Dăncilă a renunțat la celebrul coc, părul fiind acum strâns într-o ”coadă de cal”. Cei care au privit cu atenție fotografiile au sesizat și că Viorica Dăncilă ”ascundea”… un burete în fostul coc.

„Am fost mereu om normal! Normalitate să mergi în mall, am discutat cu oamenii, îmi place să stau între oameni. Acum am mai mult timp liber!”, a declarat Viorica Dăncilă atunci când a fost întrebată cum i s-a schimbat viața după ce a demisionat din funcția de președinte PSD.