Cum au apărut îmbrăcați Andra și Cătălin Măruță ieri, în secția de votare

Publicat: 27/05/2019 | 12:07

”E.U Yes la VOT ! @catalin_maruta @ Bucharest, Romania”, este mesajul transmis duminică, în ziua voturilor pentru europarlamentare și referendum, de către Andra și Cătălin Măruță. Cei doi și-au făcut datoria de cetățeni români și au votat.

Cum au apărut cele două vedete în mijlocul oamenilor care așteptau să pună ștampila? Eleganți și cu zâmbetul pe buze, Andra și Cătălin și-au exercitat dreptul la vot, apoi au plecat fericiți, pentru a petrece o după-amiază însorită.

Cei doi au inserat mesajul alături de câteva fotografii în care apar chiar ei, zâmbind, dar și ștampilele și buletinele de vot.

Andra, dezvăluire după un concert

Andra este o femeie împlinită alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și de cei doi copii – David și Eva. Frumoasa brunetă se bucură de o carieră fulminantă în lumea muzicală și susține foarte multe concerte în toată țara. Ascensiunea ei profesioanală a avut loc și datorită familiei, care a susținut-o necondiționat și a fost alături de ea în fiecare moment.

După terminarea unui concert susținut de curând, Andra le-a dezvăluit fanilor săi… către ce anume o poartă gândurile. Andra a fost și rămâne un artist complet, dar, pentru ca totul să fie perfect, este nevoie de multă muncă.

„Știți ce îmi amintesc de fiecare dată după un concert? Nu oboseala, orele lungi de repetiții, emoțiile, acestea sunt trecătoare, ci bucuria de pe chipul celor care cântă cu mine și energia fantastică din sală! Vă sunt recunoscătoare pentru cele 2 zile fabuloase de la Chișinău, momente de fericire desăvârșită!” a scris Andra pe contul ei de Instagram.

Andra și Cătălin Măruță, cel mai bogat cuplu din showbiz-ul mioritic

Dacă prezentatorul TV ar câștiga suma de 17.000 de euro pe lună, frumoasa lui soție câștigă o sumă mult mai mare. Conform sursei citată mai sus talentata artistă ar câștiga aproape 8.000 – 10.000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea „Românii au talent”. Iar pentru serviciile de jurat oferite la o altă emisiune – „Vocea României Junior”, o sumă similară.

Citește și...