Cum au reacționat anagajații dintr-un aeroport atunci când un bărbat le-a arătat pașaportul pentru a dovedi că are 123 de ani

Autor: A.N.
Publicat: 09/10/2019 | 17:01
Cum au reacționat anagajații dintr-un aeroport atunci când un bărbat le-a arătat pașaportul pentru a dovedi că are 123 de ani

Cum au reacționat anagajații dintr-un aeroport atunci când un bărbat le-a arătat pașaportul pentru a dovedi că are 123 de ani.

Swami Sivananda a reușit să-i uimească pe angajații dintr-un aeroport. Călugărul hindus călătorea din Londra în Lolkata, India, atunci când a făcut o escală în Abu Dhabi. Potrivit pașaportului său, Swami s-a născut la 8 august 1896, în Behala, India. Angajaților nu le-a venit să creadă atunci când au văzut datele din pașaport.

Bărbatul a rămas orfan încă de la vârsta de 6 ani și a fost dat de rude unui guru spiritual, alături de care a călătorit în toată India, potrivit The Sun. Swami Sivananda nu-și arată vârsta datorită faptului că practică yoga și a adoptat un mod alimentar sănătos. Dacă datele din pașaport ar fi reale, atunci călugărul hindus ar fi cea mai vârstnică persoană din lume.

”Duc o viață șimplă și disciplinată. Mănânc foarte simplu – doar mâncare fiartă, fără ulei sau condimente. Disciplina este foarte importantă în viață. Înainte, oamenii erau fericiți și cu puțin”, a declarat bărbatul, într-un interviu acordat în 2016.

Citește și...