“Cum Dumnezeu reuseste sa faca asta?” Uite ce show a facut un bucurestean pe lacul Snagov, inhamat intr-un aparat ca din SF-uri!

Publicat: 28/04/2013 | 19:30

Ultima fita pe lacul Snagov este zborul cu JetLev Flyer, singurul aparat care iti permite sa plutesti deasupra apei. "Jucaria" te poate propulsa pana la 10 metri in aer, dar are si un cost pe masura!

JetLev Flyer-ul ultima fita pe Lacul Snagov
JetLev Flyer-ul ultima fita pe Lacul Snagov

La revedere, barci de mii de euro sau bolizii de fite! Acum noile aparate cu propulsie fac legea. Sambata, un bucurestean a facut un adevarat spectacol in jurul amiezii cu o astfel de “jucarie” pe lacul Snagov.

Zeci de spectatori la
Zeci de spectatori la „zborul” de pe Snagov

Zeci de curiosi au admirat cateva ore “zborul” barbatului pe deasupra apei. Pretul unui astfel de gadget pleaca de la 50.000 de euro si poate depasi chiar si pragul de 100.000 de euro, in functie de puterea motorului.

Gadget-ul te poate propulsa pana la 10 metri in aer
Gadget-ul te poate propulsa pana la 10 metri in aer

Potrivit site-ului jetlev-flyer.com, motorul celui mai “ieftin” model are un motor de 1,4 litri, trei cilindri si care dezvolta nu mai putin 220 de cai putere. De altfel, in pret este inclusa si doua, trei zile de cursuri pentru a invata sa stapanesti “jucaria”.

„Zburatorul” aterizaeza pe o barca

De altfel, chiar si cel mai ieftin model de JetLev Flyer costa cat jumatate din bijuteria pe patru roti, Bentley, a lui Irinel Columbeanu.

(Alex Saulea)
 

Citește și...