Cum e căsnicia Andreei Antonecu. Vedeta a spus totul: ”Eu, de 14 ani…”

Publicat: 25/02/2019 | 15:39

De 14 ani Andreea Antonescu și Traian formează un cuplu, au împreună o fetiță, iar flacăra iubirii este la fel ca la început. Vedeta a explicat că a descoperit formula iubirii.

„Ultima oară am simțit fluturi în stomac când m-am despărțit de Traian”, a spus Andreea Antonescu în cadrul emisiunii de la Kanal D. „M-am despărțit pentru că eu am venit în România. Am avut așa un sentiment ciudat și m-am gândit că iar nu o să ne vedem o bucată de timp… Dar mă bucur că sentimentul este încă acolo”, a adăugat ea, pentru a nu se înțelege că nu ar mai forma un cuplu.

„Eu de 14 ani consider că am descoperit formula iubirii și continui… Eu consider că am menținut flacăra, nu a mai scăzut, a mai crescut. Știi cum e, noi fetele avem întotdeauna un mod al nostru de a ține acea flacără”, a dezvăluit Andreea Antonescu la „Vulturii de noapte”

„Nu am divorţat. Ne iubim foarte mult. Încercăm să fim împreună şi aici şi în America. Merge şi foarte bine relaţia. Stăm despărţiti cam două luni pe an în total. Ne vedem o dată la trei săptămâni maximum”, spunea cântăreața în urmă cu ceva timp.